Veszélyben a baba? Bent tartják a kórházban Katalin hercegnőt

hányás trónörökös terhesség veszélyeztetett terhesség Katalin hercegnő királyi család Kate Middleton hercegnő Vilmos herceg rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos reggeli rosszullétek miatt kórházba került Katalin hercegnő, aki kevesebb mint 12 hetes terhes. A királyi család azért volt kénytelen idejekorán bejelenteni a terhesség hírét, mert a rosszullétek miatt elkerülhetetlen volt a hercegnő kórházi ápolása.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Súlyos reggeli rosszullétek gyötrik Katalin hercegnőt, aki kevesebb mint 12 hetes terhes. Ebben az időszakban még nem szokás bejelenteni a terhesség tényét, így a királyi család is várt volna még vele, csakhogy Katalin olyan állapotba került, hogy kórházba kellett szállítani, ezt pedig már nem lehetett eltitkolni a nagyvilág elől sem. A londoni VII. Edward Király kórházban kezelt Katalint elsősorban elővigyázatosságból fektették be, infúziót kap, hogy a hányások miatt távozott folyadékot és ásványi anyagokat pótolják szervezetében. Nem csoda, hogy a királyi család különös gondossággal kezeli az állapotos hercegnőt, hiszen Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermekét házasságkötésük pillanatától kezdve izgatottan várja az egész világ.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.