Súlyos reggeli rosszullétek miatt kórházba került Katalin hercegnő, aki kevesebb mint 12 hetes terhes. A királyi család azért volt kénytelen idejekorán bejelenteni a terhesség hírét, mert a rosszullétek miatt elkerülhetetlen volt a hercegnő kórházi ápolása.

Súlyos reggeli rosszullétek gyötrik Katalin hercegnőt, aki kevesebb mint 12 hetes terhes. Ebben az időszakban még nem szokás bejelenteni a terhesség tényét, így a királyi család is várt volna még vele, csakhogy Katalin olyan állapotba került, hogy kórházba kellett szállítani, ezt pedig már nem lehetett eltitkolni a nagyvilág elől sem. A londoni VII. Edward Király kórházban kezelt Katalint elsősorban elővigyázatosságból fektették be, infúziót kap, hogy a hányások miatt távozott folyadékot és ásványi anyagokat pótolják szervezetében. Nem csoda, hogy a királyi család különös gondossággal kezeli az állapotos hercegnőt, hiszen Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermekét házasságkötésük pillanatától kezdve izgatottan várja az egész világ.

Forrás: AFPVéres karmolások és kék-zöld foltok csúfítják Csobot Adélthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-csobot-adelt-az-xfaktor-dontoset-veres-karmolasok-es-kekzold-foltok.html Autójában ülve rabolták ki Kern András feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-kern-andras-szinesz-feleseget-juditot-fenyes-nappal-raboltak-ki.html Ismét nyerő pozícióba került a színész, már humorizál is börtönbüntetésénhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-stohl-andras-szinesz-nyerte-a-vi-otp-bank-lovas.html Tragédia! Lelőtte barátnőjét, majd önmagával is végzett az ismert sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-jovan-belcher-amerikai-sportolo-lelotte-baratnojet-majd-onmagaval-is-vegzett.html Bejelentette a királyi család Katalin terhességéthttp://www.life.hu/legykepben/20121203-terhes-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-most-mar-hivatalosan-is.html