Pénzre váltja szenvedéseit a magyar sztár

pénz szépségkirálynő Bálint Antónia celeb Szombat esti láz nehézség kereset sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy lassan jobbra fordul Bálint Antónia sorsa, aki az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen ment keresztül. A hírek szerint ő lesz az RTL II-n januárban induló Szombat esti láz egyik szereplője, amivel gyakorlatilag pénzre váltja az elmúlt időszak szenvedéseit.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Bálint Antónia az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen ment keresztül, amelyekről folyamatosan cikkezett a sajtó is. Az egykori szépségkirálynő csupa érzelmileg megterhelő ügy - volt párjával való küzdelme, pereskedése, gyámügyi viaskodása és legutóbbi sikertelen párkapcsolata - miatt került folyton az újságok címlapjára. Most azonban talán pénzre válthatja a szenvedéseit, hiszen a Bors értesülései szerint ő lesz az RTL II-n januárban induló Szombat esti láz egyik szereplője. "Jaj, nagyon jó hírt kaptam! 2013-ban mindenképpen nagyon sokat leszek a képernyőn. Ezt kaptam a Mikulástól. Jaj, de boldog vagyok! Már alig várom, hogy megtudjátok ti is a részleteket" - írta vasárnap a legnagyobb közösségi oldalon, ám a szerződéséről még nem beszélhetett. "Egyelőre nem mondhatok semmit. Sokan drukkolnak nekem, és valóban jól is kijöhetek az elmúlt időszakból. Hamarosan több dolog is kiderül a következő évemről, de ennél többet nem árulhatok el."

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Kórházba került a TV2 sztárjának kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20121205-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-es-sarka-kata-magyar-celeb.htmlSzörnyvadásznak állt a Megasztár nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-megasztar-nyertese-radics-gigi-szornyvadasznak-allt.htmlMeglepő! Az RTL Klub sztárja rajong a TV2 műsoráérthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-sztarja-rajong-a-tv2-voice.htmlAmerikában lett reklámarc a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-nagy-adri-enekesno-egy-amerikai-pilotakepzo-iskola-arca-lett.htmlSaját arcától képes kiborulni Kylie Minoguehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-kylie-minogue-ausztral-enekesno-kiborul-a-sajat-arcatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.