860 millió forintot pezsgőzött el Leonardo DiCaprio

luxus színész Jay Z pazarlás Emma Watson Beyoncé Leonardo DiCaprio pezsgő sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Finoman szólva pazarló módon ünnepelte meg 38 születésnapját Leonardo DiCaprio, aki vendégseregével együtt 4 millió dollár értékű szeszesitalt, köztük 3 millió dollárt értékben pezsgőt fogyasztott el a különleges estén.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Leonardo DiCaprio aztán nem sajnálja a pénzt az ünneplésre. A népszerű színész a 38. születésnapja alkalmából rendezett fergeteges és hatalmas bulin 4 millió dollárt (860 millió forint) bulizott el, amiből csak a méregdrága Armand de Brignac pezsgőre 3 millió dollárt költött. Leonardo vendége volt a jeles estén többek közt Beyoncé és Jay-Z, Emma Watson és Cameron Diaz is. Az esemény helyszíne New York egyik legnépszerűbb szórakozóhelye volt. A fényűző estén elköltött hatalmas összeg egy részét azonban jótékony célra fordítják, ugyanis - az előzetes megállapodás értelmében - félmillió dollárt a Sandy hurrikán áldozatai, a Vöröskereszt, valamint DiCaprio alapítványa kap meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.