Hujber Ferenc Székely Bulcsú Vereckei Ákos ajándék csínytevések Kaszás Géza sztárok Csisztu Zsuzsa mikulás Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olimpikonok és sztárok köszöntötték gyermekeikkel együtt a Mikulást, aki már tegnap délután megérkezett az Örs vezér téri bevásárlóközpontba.

A Nagyszakállú kedélyesen elbeszélgetett a kissé megszeppent gyerekekkel, és mivel mindannyian jól viselkedtek, ajándékkal lepte meg őket. Az apróságok megdöbbenten tapasztalták, hogy a Mikulás mindent tud róluk és az egész éves viselkedésükről.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kaszás Géza és kislánya
Kattints a képre a galériáért!

"Nálunk a fogmosás kérdése a legsarkalatosabb pont. Remélem, a Mikulás figyelmeztetése után a kicsik nagyobb lelkesedéssel állnak neki a reggeli és esti rutinnak!" - mosolygott a kajakozó Vereckei Ákos.
"Bence hajlamos a fogmosás elsumákolására, erre kapott is egy kedves intelmet. De dicséret is bőven jutott számukra, Bence ugyanis nagyon szorgalmas gyerek, Botond pedig színötös tanuló" - büszkélkedett az olimpiai bajnok vízilabdázó Székely Bulcsú.

Ada ikrei, Bence és Bálint sokat civakodnak, ezért a Mikulás őket a jó magaviseletre intette. A gyerekek nem értették, a Nagyszakállú honnan tud a rosszaságukról, amit még édesanyjuk előtt is szokszor igyekeznek eltitkolni. Kaszás Gézáék, Hujber Ferencék, Csisztu Zsuzsáék és Varga Győzőék családjában is akadtak csínytevések, de összességében a Mikulás nagyon elégedett volt a gyerekekkel.

Nem ehet csokimikulást a sztárpár kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20121206-majka-es-dundika-kisfia-nem-ehet-csokimikulast-de-talalkozott-a.htmlAz év életmódmagazinja lett a Life.huhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-az-ev-eletmod-magazinja-lett-a-lifehu-noi-portal-a.htmlFérjhez megy az RTL Klub időjósahttp://www.life.hu/legykepben/20121204-pataki-zita.htmlAz RTL Klub sztárjába szerelmes Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje-istenes-bence-az-rtl-klub.htmlNem hozott szerencsét a kabala az X-Faktor versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121204-xfaktor-stone-enekes-kabalat-hord-a-nyakaban-amit-ildikotol.html860 millió forintot pezsgőzött el Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/legykepben/20121205-leonardo-dicaprio-harom-millio-dollar-erteku-pezsgot-ivott-meg.htmlBorzasztó! Elveszett Benedek Tibor kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20121205-benedek-tibor-magyar-sportolo-kislanya-ginevra-elveszett-a-tengerparton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.