Retteg az X-Faktor sztárja, hogy RTL-es szerelme miatt kiesik

X-Faktor Csobot Adél lebukás műsorvezető Istenes Bence énekesnő verseny sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlenül nem kürtölte világgá Csobot Adél, hogy szerelmes Istenes Bencébe. Az X-Faktor versenyzője retteg, hogy az új kapcsolat miatt kiesik a versenyből - tudta meg a Blikk.

Nem véletlenül titkolja Csobot Adél az Istenes Bencével való kapcsolatát. Az X-Faktor versenyzője attól fél, hogy túl korán kiderült, ők ketten egy párt alkotnak, és attól tart, hogy emiatt a rajongóinak egy része esetleg elpártol tőle. "Nagyon ideges Adél amiatt, hogy pont most derült ki, egy párt alkotnak Bencével, és majd elpártolnak tőle a rajongói. Bár nagyon boldog szerelmével, ez a legfontosabb szombat számára. Az nem zavarja, hogy fény derült a titkukra, de az annál inkább, hogy a sorsdöntő adás előtt nem sokkal buktak le. Ha itt jól teljesít és továbbjut, akkor a 2012-es ­X-Faktor dobogósai között végez. Ennél nagyobb tétje még sohasem volt a hétvégi szereplésének, de attól fél, ez esetleg ro­ssz színben tünteti fel őt a nézők szemében, kevesebben szavaznak rá, és számára véget érhet a verseny" - nyilatkozta a Blikknek az RTL Klub egyik munkatársa.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.