kezdeményezés TV2 SuperMokka Liptai Claudia Kovács Patrícia udvarlás Perutek János The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia után a SuperMOKKA másik műsorvezetőjére, Kovács Patríciára is ráhajtott a Voice nagyétvágyú versenyzője, Perutek János - tudta meg a Life.hu.

Liptai Claudia után Kovács Patríciára is ráhajtott a Voice nagyétvágyú versenyzője, Perutek János. Ahogy a Life.hu megírta, Peru novemberben élő adásban kezdett el udvarolni Claudiának, és addig ügyeskedett, míg a vörös démon mellé ülhetett a SuperMOKKA stúdiójában. Legutóbb Kovács Patrícia vendége volt ugyanabban a műsorban és Peru rögtön elérte, hogy a színésznő mellé ülhessen. Csakhogy amikor kiderült, hogy a Voice egykori versenyzője már Claudiánál is próbálkozott, Patrícia azonnal helyre tette. "Ja, ez a mániád, hát én ezt nem láttam. Másnál is elsütötted? Hát akkor vissza is ülök a helyemre, Fenyő Ivánhoz" - nevetett a műsorvezető.

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!



Húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbithttp://www.life.hu/legykepben/20121209-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-szivet-husevo-bakterium-pusztitotta.htmlUndorodva tesz eleget felesége kívánságának Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20121206-joshi-bharat-vegetarianus-csak-felesege-csilla-reszere-vasarolt-hustde.htmlÉrzelmi terrorban tartotta a fiát Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-gesztesi-karoly-szinesz-gesztesi-mate-szineszt-a-fiat-erzelmi-terrorban.htmlElzárták kedvesétől az ismert műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-iszak-eszti-musorvezetonek-a-viva-tv-musora-forgatasa-alatt-parja.htmlKeresztes Ildikó miatt pszichológushoz járt a tehetségkutató versenyzője?http://www.life.hu/legykepben/20121208-ladanyi-patricia-a-voice-versenyzoje-kiesett-az-xfaktorbol-ezert-pszichologushoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.