Megszereztük Kiszel Tünde legújabb naptárfotóit

fénykép szexi Kiszel Tünde 3D naptár díva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megszerezte Kiszel Tünde 2013-as naptárának néhány fényképét, amit nálunk nézhetnek meg először a naptárdíva rajongói, ugyanis csak pár nap múlva lehet majd megrendelni Tünde honlapjáról.

Akár 3D-ben is nézegethetnek a rajongók jövőre Kiszel Tündét, ugyanis az új naptárban 14 fénykép 3D-ben készült el. Hogy a vásárló testközelből is érezhesse Tüncit, speciális szemüveget kap a naptárhoz, amelynek sajátossága, hogy Tünde kislánya Donatella nélkül pózolt. Erre az elmúlt 12 évben nem volt még példa.

Forrás: Maklári Tót Attila
Forrás: Maklári Tót Attila

A többi képért kattints ide!

"Eddig mindig két naptárat adtam ki, az egyikben Donatellával szerepeltem, a másikban egyedül. Az idén a kislányom nem ért rá a fotózás ideje alatt, így végül csak egy kalendáriummal örvendeztetem meg a rajongóimat, de az aztán különleges lesz! Egy belvárosi ötcsillagos szállodában készültek a felvételek, elegáns környezetben"- árulta el a Life.hu-nak Tünde.

Különös foglalkozást választana magának az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121207-szabo-david-az-xfaktor-enekese-allatokkal-foglalkozna-valamilyen-segelyszervezet-kereteben.htmlAz amerikaiak kiírtására buzdított a Gangnam Style előadójahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-psy-a-gangnam-style-eloadoja-az-amerikaiak-kiirtasara-buzditott-bocsanatot.htmlÚjra együtt Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-kapocs-zsoka-magyar-szineszno-es-hagony-arpad-orban-viktor-tanacsadoja.htmlTönkreteszi családját Damu Roland?http://www.life.hu/legykepben/20121210-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-nem-tud-gyerektartast.htmlAlul semmi! Szőrrel a lábai között pucérkodik Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-rihanna-barbadosi-enekesno-szorosen-pucerkodik-majdnem-meztelen-a-hires-eloado.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.