Csobot Adél energia idő szerelem énekesnő karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor szexi versenyzője egyelőre a munkára koncentrál, mert sem energiája, sem ideje nincs a szerelemre - tudta meg a Life.hu.

Csobot Adél bejutott az X-Faktor legjobb három versenyzője közé. A rajongók ostromolják, a tévés körökben szinte nyílt titok, hogy szívét elrabolta az After X műsorvezetője, Istenes Bence. Adél viszont csak a karrierjére koncentrál.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Igaz, hogy ostromolnak a rajongók, de ők általában tudják a határokat. Persze időnként van egy-egy fanatikusabb rajongó, akit tudni kell kezelni, de ezeket is megoldom. Most nincs időm, sem energiám arra koncentrálni, hogy mikor leszek szerelmes. Mindig annak kell élni, ami éppen van, ha most másra fordítanám az energiámat, akkor nem tudnék a jelenre, azaz a versenyre koncentrálni" - mesélte a Life.hu-nak Adél.

Kiderült! Prosztatarákos a Gyűrűk ura sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-ian-mckellen-amerikai-szinesz-a-gyuruk-ura-sztarja-prosztatarakos.htmlHatalmas implantátumokat kapott a magyar pornószínésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-monique-covet-pornoszineszno-800-kobcentis-implantatumokat-tetetett-be.htmlTanulja az anyaságot az ismert énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-palya-bea-enekesno-kislanya-lili-mellett-tanulja-az-anyasagot.htmlUndorodva tesz eleget felesége kívánságának Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20121206-joshi-bharat-vegetarianus-csak-felesege-csilla-reszere-vasarolt-hustde.htmlElzárták kedvesétől az ismert műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-iszak-eszti-musorvezetonek-a-viva-tv-musora-forgatasa-alatt-parja.htmlMegnevezte legnagyobb riválisát az X-Faktor legesélyesebb versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-olah-gergo-xfaktor-elarulta-kitol-tart-leginkabb-a-dontoben.htmlNem tudta meglepni szerelmét szexi ruhájával Dukai Reginahttp://www.life.hu/legykepben/20121207-dukai-regina-es-debreczeni-zita-modellek-szexis-telanyokent-es-orgogkent.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.