Csoda, hogy túlélte a részeg kalandot az RTL Klub sztárja

műsorvezető Czifra Noémi toxikológia alkohol Való Világ sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a csodának köszönheti, hogy életben maradt Czifra Noémi. A ValóVilág egykori műsorvezetője részegen, az autópálya belső sávjában veszteglő autójában aludt el, majd a toxikológián ébredt.

Részegen, az M0-s autópályán, a belső sávban vesztegelt szombat éjszaka Czifra Noémi, akit a helyszínről egyenesen a toxikológiára szállítottak. A ValóVilág egykori műsorvezetője maga sem tudta, hogy került a helyszínre. Autóját egy arra járó autós szúrta ki, aki kirakta az elakadásjelzőt, majd szólongatni kezdte a sofőrt, de hiába. Végül mentőt hívott. Nóci a toxikológián ébredt, majd sietősen távozott, még mielőtt kiadták volna a zárójelentését, az azonban kiderült, hogy a vérében alkoholt találtak. "Nem tudok mit mondani, mert én magam is csak arra emlékszem, hogy beültem az autóba, és elindultam, a következő kép pedig, hogy a kórházban ébredek" - mondta a Blikknek Nóci, akinek könnyen az életébe kerülhetett volna ez a kis kaland.

www.noci.hu
www.noci.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.