A Megasztárból megismert coming outolt énekes, úgy döntött, idén nem a szüleivel és testvéreivel tölti az ünnepeket - tudta meg a Life.hu.

Mujahid Zoli idén a tengeren túlra megy karácsonyozni. De az énekes nem kizárólag az ünnepekre utazik Texas fővárosába, Houstonba. Egy ottani kiadó érdeklődik iránta, ahol olyan sztárok karrierje indult el, mint Beyoncé és a Destiny's Child.

"Sajnos idén nem tölthetem a szüleimmel a karácsonyt, ami nagyon elszomorít, mert imádom őket és nálunk karácsonykor őrületesen jó hangulat van. Idén a család helyett a tengeren túlra utazom három hétre. Az elsődleges ok, amiért Amerikába megyek az, hogy megkeresett egy amerikai producer, aki szívesen foglalkozna velem. Még ma sem hiszem el, hogy tárgyalni fogok egy ilyen neves kiadóval. Ez nagyon nagy dolog, hogy  érdeklem őket és hajlandóak leülni egy esetleges közös munka érdekében. Fogunk stúdiózni is, egy-két dalt feléneklek náluk, hogy élőben is lássanak és teljes képet kapjanak rólam. Remélem, jól sikerül majd a találkozó és lesz folytatása. Én nagyon örülnék neki" - mesélte a Life.hu-nak Zoli.

Fotó: Baksa Norbert

Kiderült! Prosztatarákos a Gyűrűk ura sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-ian-mckellen-amerikai-szinesz-a-gyuruk-ura-sztarja-prosztatarakos.html Kikerekedett és hatalmas implantátumokat kapott a pornószínésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-monique-covet-pornoszineszno-800-kobcentis-implantatumokat-tetetett-be.html Tanulja az anyaságot az ismert énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-palya-bea-enekesno-kislanya-lili-mellett-tanulja-az-anyasagot.html Összeomlottak a rádiósok, akik miatt öngyilkos lett Katalin hercegnő ápolónőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-katalin-hercegno-kate-middleton-apolonoje-ongyilkos-lett-ket-ausztral-radios.html