Nyilvánosságra hozta kirúgásának történetét a Barátok közt színésze

átverés sorozat R.Kárpáti Péter színész kirúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt forgatásai nemrég véget értek R. Kárpáti Péter számára, mivel karakterét kiírták a sorozatból. A színész úgy döntött, egy könyvben írja ki az emlékeit, köztük azt is, hogyan közölték vele, hogy számára véget érnek a forgatások - tudta meg a Life.hu.

Tizennégy év után vált meg a sorozat Berényi Andrástól. A szerepet játszó színész, amikor a rossz hírt közölték, azt hitte, hogy csak a Kész átverés című műsor áldozata lett.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Belépek, Gyuri hellyel kínál. Kicsit ünnepélyesnek érzem a szituációt. Kalamár is bejön, becsukják az ajtót. Furcsa érzés száll meg. Hirtelen komorrá válik a hangulat. Leülök. Kalamár levegőt vesz és tőle szokatlan, visszafogott hangon közli:
- Úgy döntöttünk, hogy kiírjuk az Andrást.
Bénultan ülök.
- Elfáradt a karakter, tényleg sajnáljuk - folytatja, s a szavai kopognak a halotti csöndben. Időben szólnak, a figura még hónapokig képernyőn lesz, de a produkció úgy döntött, tizennégy év után megválik Berényi Andrástól. Nem emberi, nem szakmai, hanem "történetfolytatási" okokból.
Tétován keresni kezdem a rejtett kamerát, biztos a Kész átverés című műsor áldozata vagyok, de a hangulat továbbra is komor, rideg, feszélyezettséggel a levegőben" - emlékszik vissza könyvében R. Kárpáti Péter.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Kiderült! Prosztatarákos a Gyűrűk ura sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-ian-mckellen-amerikai-szinesz-a-gyuruk-ura-sztarja-prosztatarakos.htmlKikerekedett és hatalmas implantátumokat kapott a pornószínésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-monique-covet-pornoszineszno-800-kobcentis-implantatumokat-tetetett-be.htmlTanulja az anyaságot az ismert énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-palya-bea-enekesno-kislanya-lili-mellett-tanulja-az-anyasagot.htmlÖsszeomlottak a rádiósok, akik miatt öngyilkos lett Katalin hercegnő ápolónőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-katalin-hercegno-kate-middleton-apolonoje-ongyilkos-lett-ket-ausztral-radios.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.