Nem bánja a melegfilmet az X-Faktor sztárja

X-Faktor meleg Kerekes Éva Esztergályos Károly Szabó Dávid Gálffi László sztár biszexualitás versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bánja Szabó Dávid, hogy 6 éve biszexuális férfit alakított a Férfiakt című filmben. Az X-Faktor versenyzője szerint ez semmilyen hatással sincs a karrierjére.

Nem bánja Szabó Dávid, hogy hat éve, 2006-ban szerepet vállalt a Férfiakt című filmben. Az X-Faktor legutóbbi adásából kiesett énekes úgy érzi, hogy semmilyen hatással nincs jövőbeni énekesi karrierjére, hogy biszexuális férfit alakított. "Egyáltalán nem zavar a filmem. Pont olyan ez, mintha azt kérdeznék meg, hogy grófi családból jöttem, és akkor miért jelentkeztem az X-Faktorba. Azért, mert eljátszottam a Csárdáskirálynőben Bóni grófot, még nem vagyok gróf. Ugyanez lehetett volna a kérdés a Férfiakttal kapcsolatban is" - nyilatkozta a Blikknek az énekes hozzátéve, hogy különleges élmény volt a produkcióban szerepelni. "Nyilvánvalóan nekem fantasztikus jó élmény volt. Nagyon régen volt, és szerettem csinálni. Életem első filmje volt, Esztergályos Károllyal, aki rendezte, Gálffi Lászlóval, Kerekes Évával. Ez egy jó dolog volt, nem gondolom, hogy kihatott az x-faktoros teljesítményemre. Senkinél nem hatott ki, hogy mit csinált előtte. Azt gondolom, hogy teljesen rendben volt " - szögezte le.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál


Tanulja az anyaságot az ismert énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-palya-bea-enekesno-kislanya-lili-mellett-tanulja-az-anyasagot.htmlCsoda, hogy túlélte a részeg kalandot az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-sztarja-a-valo-vilag.htmlRáhajtott a TV2 műsorvezetőjére a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121209-perutek-janos-a-voice-versenyzoje-kovacs-patriciara-a-supermokka-musorvezetojere.htmlDöbbenetes! Alekosz főiskolai előadóként debütálthttp://www.life.hu/legykepben/20121210-alekosz-a-valo-vilag-4-gyoztese-szereploje-orat-adott-egy.htmlVV Cristofel: "Minden médiás buzi" (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121210-vv-cristofel-uj-klipje-forgatasan-szidja-a-mediaban-dolgozokat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.