A családi viszály után összetört a magyar énekesnő

Tóth Gabi meglepő TV2 testvér DTK Show Megasztár D. Tóth Kriszta Tóth Vera viszály sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy meglepetésre nemcsak kibékültek, hanem újra együtt állnak színpadra a Tóth lányok, Vera és Gabi, akiknek nyomós oka volt arra, hogy mielőbb elássák a csatabárdot: a szüleik egészségét féltették a köztük kialakult viszály miatt - tudta meg a Life.hu.

Hosszú idő után úgy tűnik, hogy végre béke uralkodik a Tóth családban - tudta meg a Life.hu. "Anyu és apu teljesen össze voltak törve..." - árulták el a Tóth lányok a DTK Show-ban, utalva a köztük hónapokig dúló viszályra, amely az egész családjukat megmérgezte.

Fotó: DTK Show
Fotó: DTK Show


"Ez a legmélyebb pont az életemben, nagyon nehezen viselem" - vallotta be Tóth Gabi nyáron D. Tóth Krisztának. Az énekesnő elsősorban szüleit féltette: "Nem akarom, hogy erre rámenjenek... apukám cukorbeteg, és bár egy évig semmi baja nem volt, most újra visszajöttek a tünetei." Gabinak közismerten nővére, Vera a példaképe, így nem meglepő, hogy a beszélgetés közben többször elsírta magát. "Mi feladtuk az életünket évekkel ezelőtt, semmi nem maradt meg nekünk, legalább a család maradjon meg" - mondta akkor zaklatottan, majd reménykedve hozzátette: "Imádom a tesómat, és tudom, hogy egyszer úgyis egymásra találunk újra." Akkor Gabi azt mondta, hogy a konfliktus oka elsősorban az volt, hogy Gabi mástól tudta meg, nővére egy darabig nem akar vele közösen színpadra állni. Most, majdnem fél évvel később végre megtörtént a csoda: a DTK Show csütörtöki adásának felvételén D. Tóth Kriszta újra összehozta a lányokat, akik egy meglepetésdallal is készültek. Az internetre felkerülő részletek alapján a dal a testvéri szeretet megingathatatlanságáról szól, azokról a láthatatlan kötelékekről, amelyek két testvért összekötnek. "Annyi minden van, mit csak mi értünk", szól a dal, amelyet a két lány fantasztikus duettje mellett egy gospelkórus is erősít a háttérben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.