Eltűnt a süllyesztőben az X-Faktor tavalyi énekese

X-Faktor karrier Lil C énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi X-Faktor után nem minden szereplőnek sikerült a csúcson maradni. Volt, aki hosszú szünet után kezdte újra a karrierjét - tudta meg a Life.hu.

Lil C a tavalyi X-Faktorszínpadán mutatkozott be, és fergeteges táncos-énekes előadásaival hamar belopta magát a nézők szívébe. A műsor utána azonban nem sokat hallottunk róla, egészen mostanáig.

Összegyűjtöttük a legjobb pasikat - Nézegess képeket!



"Az X-Faktor után volt még jó pár fellépés, aztán egy mélyzuhanás következett. A műsor után a csúcson voltunk, aztán elengedték a kezünket. Ezután nem találtam az utat, és a menedzsmentek, akikkel leszerződtem, nem hozták meg számomra az elvárt eredményt. Kuszaság vett körül, és kilenc hónapig nem láttam a kiutat az alagút végéből. Ekkor jött Josh, aki a menedzserem lett, és akivel leforgattuk az első videoklipemet Love Bomb címmel. Ennek köszönhetően most végre látom az irányt, hogy merre haladok. A célom, hogy igényes és elfogadott popénekessé váljak, és most ehhez végre a legjobb úton haladok" - mesélte a Life.hu-nak Lil C.

www.facebook.com
www.facebook.com


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.