Rubint Réka szívműtét életveszély baktérium Schobert Norbi Schobert Norbert sztár fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hajszálon múlt Shobert Norbi élete, akinél egy kontrollvizsgálaton szúrták ki orvosai, hogy egy húsevő baktérium pusztítja a szívét. Ha csupán egyetlen nappal később fedezik fel a problémát, már nem tudták volna megmenteni a fitneszgurut.

Ahogy a Life.hu megírta, egy agresszív baktérium miatt újra kellett műteni Schobert Norbit. Ha orvosai egy nappal később vették volna észre, hogy egy baktérium pusztítja a fitneszguru szívét, már nem tudták volna megmenteni. A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben, ahol november 30-án elvégezték az életmentő operációt, mindössze két hasonló esettel találkoztak, de eddig egyetlen páciens sem élte túl. Norbi szívéből ezúttal kivágtak egy darabot, amit egy speciális szövettel helyettesítettek. Az életveszélyes állapotban lévő sztár tudatában volt annak, hogy talán soha többé nem ébred fel. "Csendben elbúcsúztam Rékától. Nem sírtunk. Felhívtam mindenkit, akit szerettem volna, megbizonyosodtam arról is, hogy Réka mindenben intézkedni tud helyettem. Anyukámat is, vele viccelődtem a telefonba, mert nem szerettem volna megijeszteni. Hétórás műtét volt, a szívem egy részét speciális szövettel helyettesítették" - árulta el a Blikknek Norbi.

Forrás: Facebook/Norbi Update
Forrás: Facebook/Norbi Update

Belefogyott az angol kalandba a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-vv-feco-hazajott-angliabol-nagyon-lefogyott-nyolc-kilot.htmlCicciolina újranyitná a bordélyházakat és elzavarná a korrupt politikusokathttp://www.life.hu/legykepben/20121210-cicciolina-partot-alapitott-dna-demokrazianaturaamore-szerelmevel-lucaval-ujranyitna-a-bordelyhazakat.htmlGeszti Péter bírálta kollégáját és megkérdőjelezte döntéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121210-geszti-peter-az-xfaktor-mentora-biralta-kollegajat-nagy-ferot.htmlMajdnem magára gyújtotta lakását az ismert modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-debreczeni-zita-majdnem-magara-gyujtotta-a-lakast.htmlLehülyézte férje a TV2 műsorvezetőjét - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-lehulyezte-ferje-alberto-gombos-edinat-a-fem3-musorvezetojet-egy-kubai.htmlKiderült! Prosztatarákos a Gyűrűk ura sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-ian-mckellen-amerikai-szinesz-a-gyuruk-ura-sztarja-prosztatarakos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.