Halálos áldozata is van már a legújabb őrületnek

szívroham halálos áldozat Gangnam Style táncolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamban hunyt el az a férfi, aki egy karácsonyi partin a Gangnam Style-ra táncolt.

Az IT menedzserként dolgozó 46 éves Eamonn Kilbride a karácsonyi céges buli tetőfokán a Gangnam Style klipből elhíresült lovaglós mozdulatokkal szórakoztatta a kollégáit, amikor hirtelen mellkasi fájdalomra panaszkodott majd összeesett. A háromgyerekes apuka felesége is a helyszínen tartózkodott, de már hiába próbálta szívmasszázzsal újraéleszteni. Az öt perc alatt a helyszínre érkező mentősök sem tudták már megmenteni, a kórházba szállítás közben meghalt a férfi. A halottkém vizsgálata szerint akut szívelégtelenség okozta a férfi halálát - írja a Daily Mail.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Forrás: MTI/Kallos Bea

"Világ életében keményen dolgozott, de imádott élni és szeretett táncolni. A karácsonyi bulin is fantasztikusan érezte magát, a Gangnam tánc alatt is végig jó kedve volt, amin a többiek is jól szórakoztak. Aztán szólt, hogy fájdalmat érez, majd összeesett. Próbáltam újraéleszteni, de mire a mentő odaért, addigra ő már elment" - nyilatkozta szomorúan az özvegyen marad Kilbride asszony.

Forrás: Borsonline

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.