Kasztrálta és kivégezte volna Justin Biebert egy eszelős férfi

gyilkosság nemi erőszak világsztár Justin Bieber sztár kasztrálás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy különösen veszélyes elítélt elárulta, hogy kasztrálni akarta Justin Biebert és testőrét, majd mindkettőt kivégezték végül. A férfi jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését tölti egy 15 éves lány megerőszakolásáért és megöléséért.

Az Új-Mexikóban lefülelt férfi, Dana Martin egy hónappal ezelőtt, egy New York-i koncertje után akarta elrabolni Justin Biebert és testőrét, hogy aztán megkötözze, kasztrálja, majd megölje őket. A tervéhez cinkosokat is gyűjtött, majd - eddig ismeretlen okokból - mégsem valósította meg azt. Martin egy hónapja még szabadlábon volt, ma már azonban életfogytiglani büntetését tölti, mert 2000-ben, Veemontban megerőszakolt, majd megölt egy 15 éves lányt. A hírek szerint az őrült férfi eszelősen ragaszkodik Bieberhez, akinek arcát a lábára tetováltatta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Öngyilkos akart lenni a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121213-mohamed-fatima-a-voice-versenyzoje-ongyilkos-akart-lenni.htmlAz életben is egymásba szerettek a Jóban Rosszban sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20121213-kondakor-zsofi-a-joban-rosszban-szinesze-es-kembesorel-arthur-a.htmlNincs energiája a szerelemre Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-csobot-adelnak-az-xfaktor-enekesenek-nincs-eleg-ideje-es.htmlFriss! Megtudtuk, miért ütötte ki magát a ValóVilág egykori műsorvezetője!http://www.life.hu/legykepben/20121212-czifra-noemi-noci-elarulta-hogy-miert-kerult-eszmeletlen-allapotba.htmlFájdalomcsillapítóért könyörgött szülés közben a sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121212-megan-fox-amerikai-szineszno-fajdalomcsillapitoert-konyorgott-szules-kozben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.