Jóban Rosszban színész szerelem Kondákor Zsófia kapcsolat Kembe Sorel-Arthur sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóra vált a Jóban Rosszban forgatókönyve: Kondákor Zsófi és Kembe-Sorel Arthur nemcsak a sorozatban, de a való életben is egymásba szerettek.

A Jóban Rosszban című sorozatban a dr. Kalem Józsefet játszó színész és kolléganője, a dr. Horváth Veronikát alakító színésznő - ahogy a telenovellában is a napokban - szerelembe esett egymással. Kondákor Zsófi és Kembe Sorel már 15 éve ismerik egymást, hónapok óta együtt is forgatnak a Jóban Rosszban sorozatban, ám annak ellenére, hogy gyakran Sorel vitte haza kolléganőjét a forgatásokról és a kollégáik már régóta azt sejtették, hogy több van köztük barátságnál, a színészek csupán rövid ideje döbbentek rá, hogy szeretik egymást. "Egy irányba jártunk haza, úgyhogy vittem Zsófit, de mindig kiraktam. Aztán volt, hogy bejött velem sörözni, volt, hogy nem. A közelmúltban viszont volt egy rendezvény, úgy egy-két hónappal ezelőtt, amelyen egymásra találtunk. Egyáltalán nem értettük, mi történik" - árulta el a Blikknek Sorel. "Valahogy átalakult a barátság, mi is meglepődtünk rajta, hogy így történt" - tette hozzá a színésznő.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nincs energiája a szerelemre Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-csobot-adelnak-az-xfaktor-enekesenek-nincs-eleg-ideje-es.htmlFriss! Megtudtuk, miért ütötte ki magát a ValóVilág egykori műsorvezetője!http://www.life.hu/legykepben/20121212-czifra-noemi-noci-elarulta-hogy-miert-kerult-eszmeletlen-allapotba.htmlFájdalomcsillapítóért könyörgött szülés közben a sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121212-megan-fox-amerikai-szineszno-fajdalomcsillapitoert-konyorgott-szules-kozben.htmlTévútra vitte a Voice versenyzőjét társahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-nador-david-a-voice-versenyzoje-szolnoki-dora-a-voice-versenyzojet.htmlRendszeresen megalázta és fenyegette az apja a TV2 sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121212-rendszeresen-megalazta-es-fenyegette-az-apja-a-tv2-voice-tehetsegkutato.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.