Caramel Mező Misi Somló Tamás TV2 énekesek Malek Andrea tehetségkutató élő adás The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkeztünk a negyedik, egyben utolsó párbajestéhez, melynek nyomán kialakult az a 24 versenyzőből álló csapat, akik az élő show-kban bizonyíthatnak majd. Akadtak gyengébb, de kiváló előadások is, ám túl sok meglepetést nem tartogatott a mai este.

Malek Andi csapatából két fiatal férfi, Bakonyi Zsolt és Veréb Tamás párbajozott ma este elsőként egymással. A két eltérő személyiségű versenyző Tóth Gabi Salalla című dalát adta elő, ami ugyan nem volt olyan hangban és energiában, mint az eredeti, de a végére már megtalálták magukat a fiúk. Misi teátrálisnak nevezte a produkciót, és mestertársaival egyetemben Tamás mellett voksolt, Andi viszont jobb ritmusérzéke és színpadi jelenléte miatt Zsoltot juttatta tovább.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Gájer Bálint rutinos swingénekesként jelentkezett a műsorba, ellenfélként pedig a szexi ügyvédnőnek kikiáltott, szintén rutinos és fegyelmezett dr. Péter Barbarát kapta mesterétől. Caramel szerette volna kidomborítani a dalban a két nem különbözőségét, de ez Barbarának nehezen ment, így összhang sem alakult ki a két énekes között. Koreográfia ide vagy oda, könnyed helyett feszengősre sikeredett a Save The Last Dance for Me című dal. Az ítészek Bálintot tartották jobbnak - Caramellel egyetemben.

Az apró, ám kivarrt Garda Zsuzsa és a "leandikámozó", kissé öntelt Bűdi Szilárd Takács Tamás Megöl a vágy című dalát adta elő. A két laza énekes már a próbákon is bohóckodott, a szöveget is nehezen tanulta meg, ráadásul össze is barátkozott, így sehogy sem tudtak párbajhelyzetbe kerülni. Ennek ellenére felszabadult előadásukat nagyon jó volt hallgatni - Szilárd még szájharmonikázott is. Miután az Andikám és Szilárdkám közti ellentéteket könnyedén elsimították, a mesterek Zsuzsát tartották jobbnak, Misi pedig a döntés előtt ráncba szedte a két laza énekest, és végül Szilárdot választotta.

Nem sikerült túl jól Somló Tamás két versenyzőjének párbaja, hangi és ritmikai problémák is akadtak Bryan Adams és Mel C dalában, ami ráadásul kicsit laposra is sikeredett. A szorongó Zoboki Balázs és a lazább Dózsa Erik hangjára a válogatásokon csak Somló fordult meg, így nagyon igyekeztek bizonyítani a többi mesternek is, de ez nem igazán sikerült. Andi a hangi problémákkal volt elfoglalva, és Eriket tartotta jobbnak, ahogy Misi is. Caramel szerint mindkét fiú küzdött a dallal, és egyiküket sem juttatná tovább, ha tehetné. Somló Tamás végül Eriknek szavazott több bizalmat.

Andinak utolsó döntésekor a két rockos hangú férfi, Olasz Csaba és Schrott Péter között kellett választania. Vikidál Gyula dalával főleg Csabának kellett megküzdenie, akinek egyik lába rövidsége miatt is akadtak gátlásai. Andi állva biztatta énekeseit, de alig volt rá szükség, mert energikus, lehengerlő párbajt láthattunk. A mesterek is csak dicsérték az előadást, és Péternek szavaztak több bizalmat, amivel Andi is egyetértett.

Az utolsó párbaj a fiatal Pleszkán Écskának és a már sokaknak hangját kölcsönző Czerovszky Heninek jutott. Somló szerint a két lány majd jól kiegészíti egymást, de ez eleve lehetetlen volt Heni lenéző, kioktató magatartása és Écska bizonytalansága miatt. Az biztos, hogy mindketten mindent beleadtak az Aretha Franklin & Annie Lenox dalba, és minőségi produkciót hallhattunk.

Andi el volt ragadtatva a daltól, Caramel a két külön világú lányt dicsérte, és mindketten Henit tartották jobbnak. Misi Écska mellett voksolt, Somló Tamás viszont Henit vitte magával, akin végig látszott, hogy talán túlzottan is biztos győzelmében.


Jövő héten a 24 kiválasztott énekes élőben lép színpadra, ahol már nemcsak egy, de 23 társuk ellen kell bizonyítaniuk.

Születési rendellenessége miatt szenvedett a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121214-olasz-csaba-a-the-voice-versenyzojet-szuletesi-rendellenessege-miatt-csufoltak.htmlÖngyilkos akart lenni a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121213-mohamed-fatima-a-voice-versenyzoje-ongyilkos-akart-lenni.htmlTévútra vitte a Voice versenyzőjét társahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-nador-david-a-voice-versenyzoje-szolnoki-dora-a-voice-versenyzojet.htmlCsaládi dráma a Voice-banhttp://www.life.hu/legykepben/20121209-berkes-oliver-a-voice-versenyzoje-berkes-gabi-a-voice-versenyzoje.htmlRáhajtott a TV2 műsorvezetőjére a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121209-perutek-janos-a-voice-versenyzoje-kovacs-patriciara-a-supermokka-musorvezetojere.htmlA Voice versenyzője ápolja Keresztes Ildikó lelkéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20121209-keresztes-ildiko-enekesno-pszichologusa-a-voice-versenyzoje-berkes-gabi.htmlKollégáját ejtette ki Caramel a Voice-bólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121207-tv2-the-voice-3-parbaj-adasban-kollegajat-ejtette-ki-caramel.htmlPlasztikáztatott a Voice versenyzője - 70 kilót fogyott előttehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-mohamed-fatima-a-the-voice-versenyzojenek-immunrendszere-gyomorgyuruje-miatt-meggyengult.htmlEgymásnak esett a Voice két versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121201-weisz-viktor-a-voice-versenyzoje-es-perutek-janos-a-voice.htmlDrogfüggő volt a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121129-gyongyosi-tamas-a-voice-versenyzoje-drogfuggo-volt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.