Kedvesével begyakorolta a közös karácsonyt a műsorvezető, Müller Attila

karácsony kastélyszálló műsorvezető szerelem Müller Attila próba Rajnai Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert műsorvezető és új kedvese kipróbálták, milyen lesz az első együtt töltött karácsony, és főpróbaként pár napra vidékre utaztak .Az idén már rutinosan fognak együtt karácsonyozni.

Müller Attila és új kedvese, Rajnai Réka fitnesz modell, meghívást kapott egy noszvaji hotelbe, hogy a helyi gyerekekkel közösen díszítsék fel a szálloda karácsonyfáját. Ez a pár nap arra volt jó a párnak, hogy kipróbálják, milyen lesz együtt tölteni a meghitt ünnepeket.

Fotók: Bertalan Éva
Fotók: Bertalan Éva

"Egy mesés szállodában voltunk, ahol kipróbálhattuk az ünnepi hangulatot. Miután a berendezés és a stílus pont olyan volt, mint a korabeli kastélyokban, ennek megfelelően királyként bántam az én királylányommal. Szerencsére elég elfoglaltak a hétköznapjaim, ezért külön öröm volt, hogy egy ilyen helyen tölthettem néhány napot a kedvesemmel. Jellemző rám az őrültség, de most inkább a feltöltődés, a pihenés és az ünnepre készülődés volt a cél. Rékában megtaláltam a másik felemet. Ugyanolyan "bolond", mint én vagyok, sokat nevetünk, jól érezzük magunkat. Nemrég találtunk egymásra, de nagyon boldogok vagyunk. Mindig is vártam a karácsonyt, de most különösen, hiszen vele tölthetem" - mesélte a Life.hu-nak Attila.

Fotók: Bertalan Éva
Fotók: Bertalan Éva

Óriásmellekkel várta a karácsonyt Voksán Virághttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151031-oriasmellekkel-varja-a-karacsonyt-voksan-virag.htmlVoksán Virág tavaly karácsonyi hangulatba került. Hogy miért, azt ő maga sem tudja, mindenestre úgy döntött, megosztja mindezt rajongóival. SztárokLilu tavaly korán elkezdte a karácsonyi készülődést http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20150929-lilu-mar-alig-varja-a-karacsonyt-most-pedig-talalkozott-a-mikulassal.htmlAz RTL Klub dögös műsorvezetője tavaly már két hónappal a szeretet ünnepe előtt karácsonyi lázban égett. Az idén vajon mikor kezdi? SztárokOrigoLesd meg a magyar sztárok karácsonyfáit - kié a legszebb?http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-dukai-regina-liptai-claudia-toth-gabi-is-megmutatta-a-karacsonyfajat.htmlVan, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek tavaly megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők. SztárokOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Karácsonyi tortúra sok viszontagsággal és rengeteg szereppelhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141218-csonka-andras-blogjaban-megirja-milyen-tempot-diktal-a-szinesznek-karacsonytol-ujevig-a-szinpad.html Csonka András tavaly kissé elúszott a karácsonyi készületekkel. SztárokOrigoSaját készítésű bonbonokat gyártott szeretteinek Liptai Claudiahttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141215-liptai-claudia-hazi-keszitesu-bonbonokat-gyartott-iden-is.htmlLiptai Claudia a tavaly saját készítésű bonbonokat gyártott karácsonyra, előzőleg pedig ötletes adventi koszorújával dicsekedett el.Vajon az idén már tortákat fog sütni? SztárokOrigoLilu tavaly korán elkezdte a karácsonyi készülődést http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20150929-lilu-mar-alig-varja-a-karacsonyt-most-pedig-talalkozott-a-mikulassal.htmlAz RTL Klub dögös műsorvezetője tavaly már két hónappal a szeretet ünnepe előtt karácsonyi lázban égett. Az idén vajon mikor kezdi? SztárokOrigoKínkeservvel szabadult meg a karácsonyi túlsúlytól a színésznő, Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20130103-gregor-bernadett-szineszno-karacsonykor-felszedett-par-kilotol-alig-tud-megszabadulni.htmlNem pont úgy alakult a tavalyi év vége Gregor Bernadett számára, mint ahogy eltervezte. SztárokTavaly jó magaviselet miatt otthon tölthette a karácsonyt Damu Roland, aki az idén szabadulthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141205-damu-roland-bortonbunteteset-tolto-szinesz-a-karacsonyt-otthonaban-unnepelheti.htmlFelesége és családja körében töltheti a közelgő ünnepet Damu Roland. A börtönbüntetését hamarosan letöltő egykori sorozatszínész nagyon várja, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Sztárok--


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.