Az RTL Klub műsorvezetője nemrég a babaváró buliján jelentette be, hogy kislányt hord a szíve alatt.

A csinos műsorvezető és párja, Nánási Pál rendkívül izgatottan várták már, hogy kiderüljön a pici neme. A pár egy szűk körű babavárót tartott nemrégiben, amelyen csak a család és a közeli barátok vettek részt. Állítólag itt jelentette be könnyes szemmel az RTL Klub műsorvezetője, hogy kislány neveken kell gondolkodniuk.

Fotó: Nánási Pál


Ördög Nóri, aki a műsorvezetői és egyéb munkái mellett a Life.hu sztárszerzője is, egyelőre nem szeretne nyilatkozni születendő gyermeke nevéről, és a bébi neméről sem.

 

Ördög Nóra: "Mennyire szeretnék jól énekelni"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121212-ordog-nora-mennyire-szeretnek-jol-enekelni.html Trükkös ruhával takarják Ördög Nóra gömbölyödő pocakjáthttp://www.life.hu/legytrendi/20121208-ordog-nora-trukkos-terhes-ruhaja-az-xfaktorban.html Ördög Nóra: Legyél Mikulás egy napra!http://www.life.hu/sztarszerzok/20121205-ordog-nora-legyel-mikulas-egy-napra.html Elsírta magát a kamerák előtt Ördög Nórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121204-ordog-nora-musorvezeto-eloszor-adott-interjut-a-terhessegerol-es-elsirta.html Ördög Nóra: A nagy mobil-parahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20121128-sztar-mobiltelefon-ordog-nora-a-nagy-mobilpara.html Ördög Nóra: Karácsonyra hangolóhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20121121-ordog-nora-karacsonyra-hangolo.html Ördög Nóra: Ítélünk és megítéltetünkhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20121114-ordog-nora-itelunk-es-megiteltetunk.html Ördög Nóra: "Nem tudok ellene tenni"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121107-ordog-nora-nem-tudok-ellene-tenni.html