Nem mertek nekivágni az osztrák hegyeknek a Dukai testvérek, először inkább egy műanyag pályán próbálták ki a síelést.

Dukai Regina és Gergő nagy lelkesedéssel vágott  bele a síelésbe, de még egy olyan vakmerő férfi is megtorpan a csúszós lejtő láttán, mint Gergő. A műanyag pálya ugyanis egy jeges hegyoldalhoz hasonlított. 

Forrás: Dukai testvérek

"Még soha életemben nem csatoltam lécet műanyag pályán, nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire csúszós lehet. Úgyhogy a rövid léc helyett inkább a hagyományos mellett döntöttem, de eleinte  azzal sem volt nagy sikerélményem., csak a hófánkot élveztem. Ettől függetlenül mindent beleadtam,  igaz, nem mindig arra mentem, amerre szerettem volna, de már alig várom, hogy januárban végre a havon is síelhessek" - mondta Gergő.

Forrás: Dukai testvérek

"Az a tapasztalatom, hogy minél inkább telnek az évek, annál nagyobb a félelemérzetem. Soha nem voltam az a lány, aki mindenbe ész nélkül vág  bele, de vakmerőnek tartom magam, most viszont rádöbbentem, hogy ez  egyre kevésbé van így. Nagyon csúszós volt a pálya, úgyhogy én csak óvatosan próbálkoztam" - tette hozzá Regina, aki úgy látja, hogy Ausztriában szüksége lesz egy profi oktatóra, akinek a segítségével egy hét alatt elsajátíthatja a síelés minden csínját-bínját.

Lebukott! Több pasija van egyszerre az RTL Klub sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121215-erdelyben-is-van-pasija-az-xfaktor-dontos-enekesenek-csobot-adelnak.html Becsajozott Tom Cruise?http://www.life.hu/legykepben/20121215-tom-cruise-amerikai-szinesznek-uj-baratnoje-van-valasa-utan-ujra.html Új mentort keresnek az X-Factorba - Kiszivárgott a lehetséges énekesnő neve!http://www.life.hu/legykepben/20121215-simon-cowell-az-xfactor-producere-rihanna-enekesnonek-konyorog-hogy-uljon.html Zimány Linda együtt jár Kedves Ferenccelhttp://www.life.hu/legykepben/20121215-zimany-linda-magyar-modell-es-kedves-ferenc-magyar-milliardos-egyutt.html Új kedvesével gyakorolja a karácsonyt az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-muller-attila-musorvezeto-proba-karacsonyra-vitte-parjat-rajnai-reka-fitnesz.html Egy iskolai lövöldözésben huszonheten haltak meg az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-egy-iskolai-lovoldozesben-huszonheten-haltak-meg-a-newtown-altalanos-iskolaban.html