Új mentort keresnek az X-Factorba - Kiszivárgott a lehetséges énekesnő neve!

Simon Cowell mentor Chris Brown Rihanna énekesnő sztár X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly változások várhatók az X-Factor mentori székeiben. Simon Cowell, a műsor producere már tudja, hogy kiket szeretne maga mellé ültetni a műsorban.

Rihannának könyörög Simon Cowell, hogy vállalja a mentorságot az X-Factor amerikai vagy angol kiadásában. A producer a hírek szerint a karácsonyi időszakban ül le Ririvel, hogy rávegye a 24 éves sztárt a felelősségteljes feladatra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cowell azonban nem áll meg itt: rossz híre ellenére Chris Brownt is szeretné a mentorok közé ültetni. Nem véletlen, hogy az 54 éves producer épp a karácsonyi időszakban beszéli meg a részleteket a barbadosi születésű Rihannával, hiszen Simon Cowell az ünnepeket mindig Barbados szigetén tölti, így összekötheti a kellemest a hasznossal. Cowell tudja, hogy mitől döglik a légy: mindig jó érzékkel választott mentorokat maga mellé és nem véletlen, hogy Rihannára esett a választása, aki az utóbbi idők legnépszerűbb énekesnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.