koponyarepedés Való Világ részeg kórház celeb Baukó Éva botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Baukó Éva. A ValóVilág botrányairól híres sztárját a hírek szerint koponyarepedéssel kezelik.

Váratlanul kórházba került Baukó Éva. A ValóVilág botrányairól híres sztárját a hírek szerint koponyarepedéssel kezelik, azt azonban még nem tudni, hogy mi okozta a sérülést - tudta meg a Blikk.hu. A valóságshow negyedik szériájában feltűnt 30 éves, zűrös nő nem először került bajba. Néhány hete részegen összeverte lakótársát, augusztusban egy diszkóverekedésbe keveredett, míg márciusban cigarettát nyomott el egy lány karján.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kérdések a halála körül- Exhumálják Amy Winehouse-t?http://www.life.hu/legykepben/20121217-amy-winehouse-brit-enekesno-halalanak-korulmenyei-tisztazatlanok-lehet-hogy-exhumaljak.htmlÚj pasival és új fotóssal ünnepelt Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-kiszel-tunde-3ds-2013as-naptaranak-fotosa-maklari-tot-attila-elarulta.htmlOláh Gergő lerántotta egy fiú nadrágjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121217-olah-gegro-az-xfaktor-gyoztese-fogadasbol-lerantotta-egy-fiu-nadragjat.htmlZokogva könyörgött a fitneszguru, hogy ne vegyék ki a szívéthttp://www.life.hu/legykepben/20121217-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-zokogva-konyorgott-orvosainak-hogy-ne-vegyek.htmlTitokban bekötötték a magyar olimpiai bajnok fejéthttp://www.life.hu/legykepben/20121217-berki-krisztian-lolengesben-olimpiai-bajnok-elvette-felesegul-gal-mariat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.