Új pasival és új fotóssal ünnepelt Kiszel Tünde

fotós Kiszel Tünde Maklári Tót Attila naptár szerelem háromdimenziós mozi szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háromdimenziós naptárának bemutatóját Tünde új, fiatal barátjával és fotósával, Maklári Tót Attilával ünnepelte, akinek befutott sztármodellek után került a terítékére Tünde.

Kiszel Tünde háromdimenziós naptárához új fotóst újított be, aki határozottan állítja, hogy nem lehet belekötni a jövő évi kalendáriumba. Maklári Tót Attila korábban Horváth Évát,Voksán Virágot és több szépségkirálynőt indított el pályáján.

Forrás: Polesz Ábel
Forrás: Polesz Ábel

A naptár képeiért kattints ide!

"Olyan naptárfotókat akartam készíteni, amelyen nem lehet fogást találni. Szinte az utolsó pillanatban kaptam a felkérést, nem volt időm különösebben készülni rá. Úgy érzem, a maximumot hoztam ki Tündéből. Fontos volt, hogy Tünde jól nézzen ki, de segítettem a helyszín kiválasztásában, melyik szobában és melyik hotelben készüljenek a képek. Nem befolyásolt, hogy korábban milyen naptárakat készített, egyet sem láttam. Természetesen nem versenyezhet a húszéves modellekkel, inkább a korának megfelelően hoztam ki belőle a legjobbat. Az ő képeit is retusáltam, pontosan úgy, mint a fiatal, szinte tökéletes alakú modellekét is szoktuk, de nincsenek túlretusálva" - mesélt a kulisszatitkokról a fotós, aki modelljében teljesen más embert ismert meg, mint amit a média mutat róla.
"Tünde érdekes egyéniség, megvan a saját belső világa. Most, hogy közelebbről, személyesen is megismertem megértettem, hogy a média őt alaposan beskatulyázta" - osztotta meg a Life.hu-val Maklári Tót Attila. A naptárbemutatóval egybekötött születésnapi partin jelen volt Tünde új hódolója, a 21 éves Martin is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.