Zokogva könyörgött a fitneszguru, hogy ne vegyék ki a szívét

holttest húsevő baktérium életveszély szívbeteg Schobert Norbi életmentő műtét celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zokogva könyörgött orvosainak Schobert Norbi, hogy ne vegyék ki a szívét. Nem volt ugyanis egyértelmű, hogy meg lehet-e menteni a fitneszguru létfontosságú szervét - tudta meg a Life.hu.

Még a holtteste sorsát is megbeszélte feleségével Schobert Norbi, aki néhány hete életmentő szívműtéten esett át. Mint kiderült, a fitneszguru egy endocarditis nevű betegségtől szenvedett, amely a szív belső hártyájának gyulladása, amelyet egy vagy többféle baktérium okozhat. Norbit mindössze órák választották el a haláltól, amikor felfedezték az agresszív fertőzést.A súlyos beteg férfinak a műtét alatt órákon át állt a szíve, majd az operációt követően ötször leállt a légzése és még az is felmerült, hogy kiveszik a szívét. Ő azonban zokogva tiltakozott ez ellen - tudta meg a Life.hu.

Forrás: Facebook/Norbi Update
Forrás: Facebook/Norbi Update

"Sírva könyörögtem orvosomnak, hogy engedjen haza, jogom megtagadni és méltón elaluldni otthon. Nem lehet! Zokogtam, hogy ne vegyék ki a szívem, mert ezzel voltak gyerekkori álmaim, ezzel szerettem bele Rékába, ez dobbant amikor megfogtam először a gyerekeim. Ekkor jött a sokadik morfin és kuss. Letelt. Élek" - írta ki a szívszorító sorokat a közösségi oldalára, ahol azt is elárulta, hogy még most sem lehet benne biztos, hogy egyszer felgyógyul.

"Most talán kapok szenteste 4 óra kimenőt, de januárig nem biztos, hogy elengednek és addig a túlélés sem biztos. Ennyi a protokoll. Nem tudok szebb képet hazudni magamnak és másnak a helyzetről. Feladat, melyet Isten adott, hogy tanuljak" - tette hozzá az elmúlt hónapok során 9 kilót fogyott fitneszguru, aki 18 napja nem látta gyermekeit, és akit -saját bevallása szerint is - megviselt és átformált az elmúlt drámai időszak. "Sírdogálok és imádkozom is minden nap, hogy ne forduljon vissza. Nem kívánom a legádázabb ellenségemnek se, hogy megtapasztalja milyen a mostani utam. Nekem sokat ad a megtapasztalás és nem kell sajnálni. Más ember lettem és leszek tőle."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.