Szerelmes rajongója ütötte meg a ValóVilág sztárját

VV Éva verés Való Világ kórház celeb Baukó Éva sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltékeny, szerelmes rajongója ütötte meg Baukó Évát, aki koponyarepedéssel kórházba került.

Mint ahogy a Life.hu tegnap megírta, Baukó Éva váratlanul kórházba került tegnap. Mint kiderült, a ValóVilág egykori sztárját szerelmes rajongója ütötte meg, akinél Éva egy éjszakára meghúzta magát.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Minden vasárnap este kezdődött. Most lent lakom a szüleimnél Békéscsabán, de a hétvégén feljöttem Budapestre, mert szerdán egy klip főszereplőjeként számítottak volna rám. Nem volt hol laknom, így megkértem Tibort, hogy fogadjon be. Nem kellett volna " - mondta el az egykori valóságshow-sztár a Blikknek. A férfi akkor vetkőzött ki magából, amikor kiderült, hogy Évának tetszik egy másik férfi a házból. Ekkor kizárta a lányt, majd amikor az dörömbölt az ajtaján, kinyitotta és megütötte őt. "CT-re vittek, és megröntgeneztek, kiderült, hogy koponyarepedésem van a homlokomnál. Nagyon rosszul vagyok, folyamatosan pánikolok. Nem tudom, meddig kell itt maradnom, de azt sem, hogy hová megyek utána. A kórház hivatalból értesítette a rendőröket, mert nyolc napon túl gyógyuló a sérülés, nem én hívtam ki őket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.