világvége depresszió VV Anikó reality show Való Világ 2 pánikbetegség Molnár Anikó celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan félnek attól, hogy december 21-én eljön a világvége, ahogy azt a maják megjósolták. A ValóVilág egykori sztárja azonban szinte várja, hogy bekövetkezzen a teljes széthullás - tudta meg a Life.hu.

Furcsa kijelentést tett Molnár Anikó. A ValóVilág sztárja, aki köztudottan pánikbetegséggel küzd, ma kissé keserű hangulatú bejegyzést osztott meg követőivel a közösségi oldalán - tudta meg a Life.hu. "Ha valóban eljönne a világvége, nem bánnám - ma ilyen hangulatom van..." - írta Anikó, aki aztán azt is hozzátette, hogy szeretné, ha gyorsan bekövetkezne az armageddon. A sminkesként dolgozó egykori valóságshow-sztár, aki az itthoni fokozott érdeklődés elől Los Angelesbe menekült több évre, az utóbbi időben mindig azt állította, hogy jól érzi magát a bőrében, és hogy Amerikából hazatérve újra értelmet nyert az élete itthon. A jelek szerint azonban időnként elveszíti az optimizmusát.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Szexbalesetet szenvedett a valóságshow sztár - Eltört a pénisze (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121218-ray-elbe-amerikai-valosagshow-sztar-szornyu-szexbalesetet-szenvedett-eltort-a.htmlGyász! Hatalmas veszteség érte a népszerű énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-peter-andre-enekes-gyaszol-rakban-meghalt-a-testvere.htmlBeleszeretett versenytársába az X-Faktor döntőse?http://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-szabo-david-szerelmes-antal-timibe.htmlVeszélyben a Voice versenyzői!http://www.life.hu/legykepben/20121218-veres-monika-a-voice-versenyzoje-es-mohamed-fatima-a-voice.htmlSzerelmes rajongója ütötte meg a ValóVilág sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-fejserulessel-kerult-korhazba-megutotte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.