Villantott a TV2 sztárja! Egészen szélesre tárta

Mező Misi TV2 műsorvezető mester Mokka Tatár Csilla The Voice villantás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merészet villantott Tatár Csilla. A TV2 műsorvezetője a pikáns fotót maga osztotta meg közösségi oldalán.

Tatár Csilla igazán szélesre tárta... az ujjait. A Mokka műsorvezetője, akinek Mező Misi, a Voice Mestere volt a vendége, maga osztotta meg a közösségi oldalán a képet, amit egyszerűen úgy aposztrofált, hogy "Akkor ez most egy igazi villantás!" A kép másik pikantériája, hogy épp akkor készült, amikor a nős Mező Misi épp megpuszilni készül a férjezett műsorvezetőt... Reméljük, hogy a házastársak nem értik félre a bohókás gesztust.

Tatár Csilla Facebook
Tatár Csilla Facebook

Kiderült! Megasztárba szerelmes a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121219-veres-monika-a-voice-versenyzoje-es-toth-adam-a-megasztar.htmlSzexvideót forgatott az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121219-kondricz-tamas-az-rtl-klub-sztarja-szexvideot-forgatott-horvatorszagi-nyaralasan.htmlVersenytársa lett a Mestere a Voice versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-gajer-balint-a-voice-versenyzoje-caramel-a-voice-mesterevel-egyutt.htmlA világvégét várja a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121218-molnar-aniko-a-vilagveget-varja.htmlInába szállt a bátorsága a Dukai testvéreknekhttp://www.life.hu/legykepben/20121215-dukai-testverek-sielni-indulnak-de-elotte-muanyagpalyan-gyakoroltak-gergo-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.