Nem bír többet! Egy újabb műtétbe belehalna a magyar fitneszguru

operáció halál műtét szívműtét Schobert Norbi Schobert Norbert celeb Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy azt a Life.hu megírta, Schobert Norbin néhány hete életmentő műtétet hajtottak végre. A fitneszguru zokogva árulta el Hajdú Péternek, hogy egy újabb operációba már belehalna.

Schobert Norbi életének kétségtelenül legnehezebb időszakát éli és legkeményebb csatáját vívja. Az életmentő szívműtéteken átesett fitneszguru zokogva mesélt Hajdú Péternek arról, hogy egy újabb operációba már biztosan belehalna, és hogy jelenleg nem vágyik másra, csupán arra, hogy karácsonykor néhány órát a gyermekeivel lehessen.

Forrás: Facebook/Norbi Update
Forrás: Facebook/Norbi Update


Norbi esetében - állapota súlyossága miatt - már a szívtranszplantáció lehetősége is felmerült, de Norbi ebbe már nem ment volna bele. "Elfogytam! Volt egy pont, amikor úgy éreztem, ha még egy műtét alá kell vetnem magam, azt már nem bírom ki. Nem is csináltam volna végig, akkor inkább meghalok. Bár az orvosom bizakodó, állítólag még arra is van esély, hogy teljesen felépüljek, de engem egyelőre csak az érdekel, hogy a következő célomat elérjem: szeretnék a családommal lenni karácsonykor. Infúziókúrát kapok, és elképzelhető, hogy megpróbáljuk kicsit kitolni a két infúzió közötti időt, hogy haza tudjak menni pár órára a gyerekekhez" - mondta el Norbi, aki hisz abban, hogy második operációja alatt őrangyala vigyázott rá - tudta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.