A világvége előtt egy nappal szerzett jogosítványt a ValóVilág sztárja

világvége VV Olivér Való Világ vezetés jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenöt év próbálkozás után végre megszerezte a jogosítványt VV Olivér, akit két hete csúfosan elkaszáltak a vizsgán.

Azonnal közzétette közösségi oldalán az örömhírt VV Olivér, hogy végre jogosítványt szerzett. Tavaszra tervezte, hogy egyedül is kimerészkedik a forgalomba, de a holnapi világvége lehet, hogy keresztülhúzza számításait.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Mindenkit megnyugtatok, egyelőre nem ülők kocsiba, nincs is saját kocsim. A gyakorlás során meggyőződtem arról, hogy ebben a csúszós, ködös időben, amikor az emberek szinte meg vannak őrülve az utakon, nem is nagyon akarok még vezetni, nem akarok balesetet okozni. De elmondhatom, hogy 34 évesen egy évtizedes álmomat váltottam valóra ezzel a papírral" - lelkendezett Olivér.
Pár hete VV Jerzy is sikeresen levizsgázott, Cristofel, aki Olivérrel együtt vágott neki az előző vizsgának, pedig napokon belül kapja kézhez jogosítványát.

Jóval fiatalabb sportoló oldalán tűnt fel a szexis énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121218-erdohegyi-brigitta-enekesno-joval-fiatalabb-autoversenyzo-nagy-norbert-oldalan-tunt.htmlKorábban született Claire Danes kisfia, mint vártákhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-claire-danes-amerikai-szineszno-es-hugh-danes-kisfia-megszuletett.htmlNem bír többet! Egy újabb műtétbe belehalna a magyar fitneszguruhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-nem-birna-ki-tobb-mutetet-belehalna.htmlFelső nélkül fotóztatta magát a tökéletes testű sztáranyukahttp://www.life.hu/legykepben/20121219-heidi-klum-nemet-szupermodell-cicit-villantott-felmeztelenul-napozott.htmlRendkívül kínos helyzetbe került a népszerű színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-schell-judit-magyar-szineszno-es-rudolf-peter-magyar-szinesz-kinos.htmlKokainoztatta 6 éves kisfiát az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121217-edward-furlong-amerikai-szinesz-kokainoztatta-6-eves-kisfiat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.