Life Network Videolife üzenet Újév fogadalom Delhusa Gjon jókívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon fogadalmai 2013-ra, hogy soha többé nem vesz rész realityműsorban, valamint megígéri, hogy sokkal több magyarországi fellépést vállal majd el.
Kíváncsi vagy, mit üzennek 2013-ra a sztárok? Még több jókívánságért és fogadalomért nézd a LifeNetwork tévécsatornát!
Megvan az idei év legszexisebb apukájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121220-channing-tatum-az-idei-ev-legszexisebb-pasija-es-apukaja.htmlRadics Gigi megvált kis szőrös játékátólhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-megvalt-kis-szoros-jatekatol.htmlExe kedvéért még a beöntést is bevállalta DiCapriohttp://www.life.hu/szorakozz/20121219-leonardo-dicaprio-erin-heatherton-kedveert-meg-a-beontest-is-bevallalta.htmlTízmillióért válogatott magának ajándékot Suri Cruisehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121217-suri-cruise-tizmillioert-valogatott-maganak-karacsonyi-ajandekot.htmlA pasija és a gyerekei is dobták Demi Moore-thttp://www.life.hu/szeress/20121217-elhagyta-fiatal-fiuja-vino-schnabel-demi-mooret-aki-mar-gyerekeinek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.