Life Network Videolife Hajas László üzenet Újév fogadalom jókívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajas László tudja, hogy számára sem elegendő a heti két alkalom tenisz. A sztárfodrász azt ajánlja, hogy mindenki éljen egészségesen, sportoljon és megfelelő élelmiszereket fogyasszon. 2013-ban ő is így fog tenni.

Kíváncsi vagy, mit üzennek 2013-ra a sztárok? Még több jókívánságért és fogadalomért nézd a LifeNetwork tévécsatornát!

Már nem titkolja kapcsolatát a magyar sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-dobrady-akos-magyar-zenesz-es-iszak-eszter-a-viva-tv.htmlRasszizmus áldozata lett a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121221-nguyen-anh-quan-a-voice-versenyzoje-rasszizmus-aldozata-lett.htmlEldobta pasiját az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121221-csobot-adel-az-xfaktor-sztarja-elhagyta-regi-pasijat-uj-eletet.htmlElhagyta a felesége Erdei Zsoltothttp://www.life.hu/legykepben/20121221-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-egyedul-maradt-elhagyta-a-felesege.htmlFura formájú mézeskalácsot süt a hegedűművészhttp://www.life.hu/legykepben/20121218-edvin-marton-hegedumuvesz-sajat-kezevel-keszit-mezeskalacsot-es-karacsonyi-koncertet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.