Nguyen Anh Quan rasszizmus támadás áldozat The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtámadták a Voice versenyzőjét a származása miatt. Nguyen Anh Quan csak a szerencsének köszönheti, hogy nem esett komolyabb bántódása - tudta meg a Life.hu.

Részben azért is indult el a Voice-ban a vietnámi származású Quan, hogy bebizonyítsa a kétkedőknek, egy külföldi épp olyan szorgalmas, becsületes és tehetséges lehet, mint a magyarok. Nem véletlenül célja ez a 22 éves fiúnak, hiszen Quant egy alkalommal megtámadták a származása miatt - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Épp a barátaimmal üldögéltem a Bazilika lépcsőjén, amikor hátulról megütött egy fiú, aki aztán nagyon ronda szavakat vágott hozzám, és utasított, hogy takarodjak vissza oda, ahonnan jöttem. Teljesen váratlanul ért a támadás, ledöbbentem" - árulta el Quan, aki a történtek ellenére nem hívta ki a rendőrséget. "Nem vagyok kötekedő alkat. Annak ellenére, hogy megtámadtak, nem éreztem bosszúvágyat, nem akartam visszaszólni. De nagyon meglepett, ami történt, mert azelőtt sosem bántottak tettlegesen. Az viszont gyakran megesik, hogy beszólnak nekem, ezt azonban már megszoktam" - tette hozzá a Voice versenyzője, aki hat éve, 16 évesen költözött Magyarországra. Quan az éneklés mellett szorgalmasan tanul.

"Építésznek készülök. Nagyon kemény együtt a suli és a verseny, de tudtam, hogy mire vállalkozom. Nagyon élvezem a pörgést, csak a szerelem hiányzik az életemből" - tette hozzá a fiú, akinek még sosem volt párkapcsolata. "Vietnámban még kisfiú voltam, amikor ott éltem, amikor meg ideköltöztem, nem beszéltem a nyelvet, így viszont nagyon nehéz volt ismerkedni. Amióta elindult a Voice, rengeteg rajongó keres meg, sokan megismerkednének velem. Lehet, hogy most majd eljön az életembe a szerelem is" - bizakodott Quan, aki ma este, a Voice első élő adásában mérkőzik meg a továbbjutásért és a nézők szavazataiért.

Kiderült! Megasztárba szerelmes a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121219-veres-monika-a-voice-versenyzoje-es-toth-adam-a-megasztar.htmlVersenytársa lett a Mestere a Voice versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-gajer-balint-a-voice-versenyzoje-caramel-a-voice-mesterevel-egyutt.htmlVeszélyben a Voice versenyzői!http://www.life.hu/legykepben/20121218-veres-monika-a-voice-versenyzoje-es-mohamed-fatima-a-voice.htmlHiába vágyott családra a Voice versenyzője, nem adatott meg nekihttp://www.life.hu/legykepben/20121214-czerovszky-henriett-a-voice-versenyzoje-csaladra-vagyott-kulfoldre-menekult-a.htmlMegvan a Voice 24 továbbjutójahttp://www.life.hu/legykepben/20121214-megvan-a-voice-24-tovabbjutoja-jovo-heten-mar-elo-adasban.htmlSzületési rendellenessége miatt szenvedett a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121214-olasz-csaba-a-the-voice-versenyzojet-szuletesi-rendellenessege-miatt-csufoltak.htmlÖngyilkos akart lenni a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121213-mohamed-fatima-a-voice-versenyzoje-ongyilkos-akart-lenni.htmlTévútra vitte a Voice versenyzőjét társahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-nador-david-a-voice-versenyzoje-szolnoki-dora-a-voice-versenyzojet.htmlRáhajtott a TV2 műsorvezetőjére a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121209-perutek-janos-a-voice-versenyzoje-kovacs-patriciara-a-supermokka-musorvezetojere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.