Reggel a legnevesebb hírportálok is lehozták az örömhírt, hogy Shakira és Piqué gyermeke megszületett. Azonban időközben kiderült, hogy a hír hamis.

www.facebook.com

A hírt maga a focista édesapa tette ki Twitter oldalára, ennek ellenére a hír mégsem igaz, ugyanis december 28. Spanyolországban a "bolondok napja", amikor mindenki ízes tréfákat űz ismerőseivel. Piqé is ezt tette rajongóival. Kiírását pillanatok altt több, mint 150 ezren lájkolták, és több ezren osztották meg. A spanyol sajtón kívül mindenki ki is jött a hírrel... Jó vicc volt, Piqué.

A babát a pár csak márciusra várja.

 

Pajzán szextippek ünnepre hangolva (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121221-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-turbozd-fel-a-szexet-karacsonykor.html Így pusztulnak bele kedvenceink a szilveszter éjjeli ünneplésbehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121218-szilveszter-ejjeli-unneples-petardarobbanas-tuzijatek-miatt-tobb-szaz-kutya-es.html Sztárok, akiket elvesztettünk 2012-benhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121221-etta-james-robin-gibb-donna-summer-adam-yauch-whitney-houston.html Először szólal meg a kapcsolatáról! Szerelmet hozott az óév a Voice versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121222-veres-monika-a-voice-versenyzoje-szerelmet-kapott-az-oevtol.html Jessica Simpson mellei görögdinnye nagyságúra kerekedtekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121228-jessica-simpson-enekesno-mellei-hatalmasak-most-hogy-masodik-gyermekevel-terhes.html