Dr.Tizedes György Medveczky Ilona korona szépségkirálynő Keresztes Ildikó szépségkirálynő-választás Miss Hungary koreográfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásba érő próbák előzték meg a ma esti Miss Hungary 2012 szépségkirálynő-választást, de nem minden lány tudott részt venni a koreográfia betanulásán - tudta meg a Life.hu. Ők vajon elbénázzák esélyeiket az esti gálaműsoron?

Reggel óta zajlanak a próbák a szombat esti Miss Hungary 2012 szépségkirálynő-választáshoz, kora délután már a fodrász és a sminkes vette kezelésbe a királynői címre vágyakozó szépségeket. A lányok izgulnak, főleg azok, akiknek nem volt elég idejük betanulni az esti műsor koreográfiáját.

Forrás: www.misshungary.hu
Forrás: www.misshungary.hu

Bíró Barbara

"Nem minden lány tudott eljönni a tegnapi főpróbára. Az egyik népszerű ásványvízmárka egyik arca, Bíró Barbara csak ma reggel tanulta meg röpke húsz perc alatt, hogy mit és hogyan kell csinálnia a színpadon. Csak remélni lehet, hogy fel tudja majd venni a versenyt a többiekkel" - árulta el a kulisszatitkot dr. Tizedes György plasztikai sebész, aki a zsűriben foglal majd helyet Medveczky Ilona és Keresztes Ildikó társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.