Rágerjedtek a negyvenes nők is a Voice szépfiújára

szépfiú Mező Misi Pál Dénes Agárdi Szilvi szerelem The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes, a Voice búgó hangú, sármos énekese a tegnap esti élő adásban is volt párbajtársának, az aliglátó Agárdi Szilvinek ajánlotta produkcióját. Ennek ellenére az énekes állítja, hogy nincs köztük több, csak barátság - tudta meg a Life.hu. A 21 éves fiú a negyvenes nőket is megmozgatja.

Pál Dénes tagadja, hogy szerelmes lenne egykori párbajellenfelébe, az aliglátó Agárdi Szilvibe. Ennek ellenére a Voice búgó hangú, sármos énekese tegnap esti előadását is a lánynak dedikálta. "Szerettem volna Szilvinek és a Mesteremnek, Mező Misinek bizonyítani, hogy nem hiába esett ki Szilvi, és hogy okkal, megérdemelten jutottam tovább. Tudom, hogy Misinek nagyon nehéz volt akkor meghoznia ezt a döntést" - árulta el Dénes.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A fiú elmondta a Life.hu-nak azt is, hogy volt párbajellenfelével valóban szoros viszonyban van, de ez csupán barátság. "Amikor próbáltunk, azonnal működött köztünk a kémia, ami megkönnyítette a munkát, de azóta csak interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot, az élő adás során találkoztunk újra élőben először" - mondta Dénes eloszlatva azt a feltételezést, hogy Szilvivel egy párt alkotnak.

Nézd meg Pál Dénes produkcióját itt!


"Most minden erőmmel a versenyre koncentrálok, és nagyon le vagyok strapálva. Vannak napok, amikor a szállásomon este csak összerogyni van erőm. Nem is férne bele az életembe most egy szerelem" - Anyukám szerint az én visszahúzódó természetemhez egy tűzrőlpattant menyecske illene


Botrány az Eurovízió körül - Radics Gigi miatt sokan visszaléptek?http://www.life.hu/legykepben/20121229-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-indul-az-eurovizios-dalfesztival-elodontojen.htmlÉlve fejeztek le egy magyar férfit Szlovákiábanhttp://www.life.hu/legykepben/20121229-a-boncolas-szerint-elve-fejeztek-le-egy-magyar-ferfit-szlovakiaban.htmlLe kell mondania a koronájáról a szépségkirálynőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20121228-bertok-mariann-maya-2011es-miss-hungary-atadja-ma-este-a.htmlDobó Kata új kihívásokat keres 2013-banhttp://www.life.hu/legykepben/20121221-dobo-kata-szineszno-2013-ujevi-fogadalma-kivansaga-uzenete.htmlSzerelmet kér az új évre az RTL Klub népszerű műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-szerelmet-ker-az-ujevre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.