Két órán át húzta a kínzást Bándy Kata gyilkosa

gyilkosság bűnügy rendőrség vallomás Bándy Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két órát töltött leendő áldozatával Bándy Kata gyilkosa, mielőtt megölte volna a fiatal pszichológusnőt - írja a Blikk a gyanúsított helyszíni kihallgatására hivatkozva.

Hogy pontosan mi történt ezalatt az idő alatt, nem tudni, Kata valószínűleg a gyilkos lelkiismeretére próbált hatni és a jelek szerint ez bizonyos szinten sikerült is - elvégre két órán át sikerült halogatni az elkerülhetetlent -, ám a jelek szerint a huszonhat éves P. László mindenképpen megölte volna a lányt - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc
Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

Ahogy a Life.hu is megírta, Bándy Kata levetkőztetett holttestét július 11-én találták a pécsi Délibáb utca egy bokrában, napokkal azután, hogy megölték. Nemsokára meglett a gyanúsított, aki azóta részletes vallomást tett, most, a helyszíni kihallgatáson pedig további hét órán keresztül taglalta, pontosan mi és hogyan történt. A gyanúsított ügyvédje szerint teljesen együttműködő a rendőrséggel.
Szita Bence brutális meggyilkolása mellett ez volt 2012 legsokkolóbb bűnügye Magyarországon.

Nincs előzetesben Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-nincs-elozetesben-bandy-kata-gyilkosa.htmlBándy-ügy: harmadik személyt keres a rendőrség, P. László túl van a hazugságvizsgálatonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120720-bandyugy-harmadik-szemelyt-keres-a-rendorseg-p-laszlo-tul-van.htmlKijátszotta a rendőröket Bándy Kata gyilkosa - elmenekült az őt kereső rendőrök előlhttp://www.life.hu/legykepben/20120719-kijatszotta-a-rendoroket-bandy-kata-gyilkosa-elmenekult-az-ot.htmlElőzetes letartóztatásba helyezték a Bándy Kata megölésével gyanúsított férfithttp://www.life.hu/legykepben/20120717-reszletes-beismero-vallomast-tett-p-laszlo-bandy-kata-megolesevel-kapcsolatban.htmlBándy Katát egy autóba tuszkolták - Tanúja is van a történteknekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120716-bandy-kata-gyilkosa-elarulta-miert-fojtotta-meg-a-25-eves.htmlElfogták Bándy Kata gyilkosáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120716-elfogtak-a-meggyilkolt-pszichologusno-bandy-kata-gyilkosat-beismero-vallomast.htmlMegvan a tettes? - Fordulat Bándy Kata meggyilkolása ügyébenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120711-feltehetoen-az-eltunt-rendorsegi-pszichologus-holttestet-talaltak-meg-pecsen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.