Dévényi Tibor végleg egyedül maradt

magány lemezlovas Dévényi Tibor költözés lakás egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete csak üres lakás várja haza Tibi bácsit, aki válása után sem élt egyedül a lakásában.

Egyedül maradt Szent István parki lakásában Tibi bácsi, aki négy évvel ezelőtt, válása után fiával, Danival kezdett új életet. A kisebbik fia, Máté édesanyjával maradt, azóta a két férfi kettesben éldegélt. Pár hete viszont elköltözött tőle a szintén lemezlovasként dolgozó nagyfia is.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

"Nagyon nehéz megszokni, hogy nincs otthon Dani. Furcsa érzés egy olyan lakásba hazamenni, ahol én vagyok az egyetlen élőlény. Míg együtt éltünk, egy-egy hétvégi buli után gyakran a konyhában találkoztunk a hajnali órákban, és a reggelikészítés közben meséltük el egymásnak, hogy milyen volt az este, hányan tomboltak a koncerten" - mesélte a lemezlovas.
A barátnőm, aki vidéken él, hétvégén tud jönni hozzám, de csak akkor, amikor nem dolgozom. Tudomásul kell vennem, hogy a nagyfiam önálló életre vágyik, egy önálló lakásban. Szerencsére munkám van bőven, sokat hívnak külföldre is, így nincs időm búslakodni. Már nemcsak a londoni magyarok várják, hogy zenéljek nekik, de a Spanyolországban és Németországban élők is meghívtak, hogy tartsak egy jó kis retró diszkót" - mesélte Tibi bácsi, aki a napokban kapta meg az egyik internetes bulvártévé által kiosztott "Az Év DJ-je" díjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.