100 ezer forintért hirdeti magát VV Éva az interneten

buli VV Éva szilveszter Való Világ Szilveszter éjjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Éva nem szeretne egyedül bulizni szilveszter éjjel, ezért a rajongói oldalán hirdette meg, hogy jelentkezzen, aki vele töltené a szilveszterét. Csak a következő kiírásából derült ki, hogy a teljes éjszaka ára 100 ezer forint.

"Szilveszterre szabad vagyok! Ha valaki akar bulit velem írjon privátban ide az oldalamra!" - hidrette magát VV Éva hivatalos rajongói oldalán. Csak később derült ki, hogy egy teljes éjszaka és a buli is 100 ezer forintba kerül, amelyről a botrányairól ismert ex-villalakó még számlát is ad - írja a BorsOnline.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

VV Éva a bulvárlapnak azt nyilatkozta, hogy már több mint százan jelezték, hogy vele akarják tölteni a szilveszter éjjelüket. "Ha elhív egy társaság, akkor biztosra vehetik, hogy csinálom a hangulatot. Fényképeket készítünk, és autogramot osztogatok. A bulira egyébként elkísér a sofőröm, aki egyben a testőröm is" - nyilatkozta Baukó Éva, aki azért kér 100 ezer forintot ezért az éjszakáért, mert szilveszter van. Az ár természetesen attól is függ, hogy meddig kell utaznia, az útiköltség ugyanis még tovább növelheti az összeget. A szolgáltalásról egyébként ad számlát, de csak az utolsó pillanatban dönti el, hogy kivel és hol tölti a szilvesztert. Azt azért érdemes előre tisztáznia, hogy a szexuális együttlét nem tartozik bele a szolgáltatásba, ugyanis ma Magyarországon a prostitúció három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető - írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.