Nemcsak a férfiaknak marad tátva a szájuk, de még Zimány Linda is elolvadt a gyönyörűségtől, amikor meglátta Hargitai Bea csodálatos aktképeit a januári nyuszis magazinban.

"Anyáám de gyönyörűűűűűűűűűű Beuuuuu!!!!!" - tört ki a csodálat a kommentelő Zimány Lindából, amikor rápillantott az egyik leghíresebb magyar playmate pucér képeire, amiket Nánási Pál készített.

Forrás: Playboy magazin/Fotó: Nánási Pál

Bea már negyedszer szerepel a magazinban, és a fiatal lány olyan, mint a jó bor: az évek múlásával egyre csak nemesedik. A modell minden egyes sorozatán egyre szebb és izgalmasabb lett: "Ilyen még nem volt a magazin történetében, hogy valaki negyedszer kerüljön a címlapra. Engem 17 éves korom ,azaz az első fotózás óta három-négyévente felkér a magazin, hogy szerepeljek benne. Minden fotózás után azt gondolom, hogy ez lett a legjobb sorozatom, most is ez a véleményem. Az első fotózáskor még kislány voltam, utána egy kiscsaj, majd lassan nőiesedtem, és most nőiességem a csúcsformába ért. Ezt a sorozatot találom a legtökéletesebbnek, ami valóban kihozza, milyen is vagyok valójában" - kommentálta Bea, aki immár három éve Prágában él, és egy amerikai egyetemen tanul táplálkozástudományt.
"Készítettünk néhány pezsgős képet saját magunknak is, a fotózás végeztével. Pár pillanatra kiszaladtam a mínusz három fokba, magamra locsoltam a pezsgőt, Pali pedig kattogtatott. Ezek a spontán képek olyan jól sikerültek, hogy kettő bele is került a sorozatba. Az meg külön öröm, hogy  nem fáztam meg a mínuszban pucéron" - tett hozzá Bea.

Forrás: Playboy magazin/Fotó: Nánási Pál

Elgázolták és meghalt az ismert énekes lesifotósahttp://www.life.hu/legykepben/20130102-elgazoltak-es-meghalt-az-ismert-fiatal-enekes-justin-bieber-lesifotosa.html Rajongói sajnálják a Kardashian lányt - Nem lehet gyereke!http://www.life.hu/legykepben/20130102-khloe-kardashian-amerikai-sztarnak-nem-lehet-gyereke.html Félmeztelenül állt a kamera elé a magyar időjós (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130102-felmeztelenul-allt-a-kamera-ele-a-magyar-modell-meszaros-dori.html Balhés nőt vett feleségül Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130102-deutsch-tamas-uj-felesege-lazsanyi-erika-el-van.html Szörnyen ciki! VV Éva videoklipben vonaglikhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-vv-eva-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-vieoklipje-kiverte.html Felismerhetetlenné fogyott Palik László - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-palik-laszlo-sportujsagiroautoversenyzo-marsi-anikoaz-rtl-klub-fokuszanak-musorvezetojenek-ferje.html Bizakodóak Hillary Clinton orvosaihttp://www.life.hu/legykepben/20130102-a-fejeben-levo-verrog-ellenere-bizakodoak-hillary-clinton-amerikai-kulugyminiszter.html