Rajongói sajnálják a Kardashian lányt - Nem lehet gyereke!

Lamar Odom házasság összeomlás Khloe Kardashian valóságshow gyermek celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók sajnálják Kim Kardashian húgát, Khloét, aki hiába próbál teherbe esni, nem lehet gyermeke és akinek nővére, Kim terhessége miatt most még nehezebb a sorsa.

A rajongók egy emberként támogatják Khloé Kardashiant. Az amerikai reality-sztárt azért vették pártfogásukba követői, mert amikor kiderült, hogy nővére, Kim terhes Kanye Westtől, Khloé - érthető módon - összeomlott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 28 éves lány azóta szeretne babát, amióta hozzáment férjéhez, Lamar Odomhoz. Csakhogy valamiért a gyermekáldás elkerüli a fiatal párt. Így aztán hiába a boldogság a család bővülése és Kim terhessége miatt, Khloé nem tud felhőtlenül örülni a hírnek. A család ismerőse szerint nagyon megviseli őt a saját sikertelensége, ami most, hogy nővére várandós, még fájdalmasabb. "Khloé most már elkeseredetten vágyik egy babára" - árulta el az ismerős. Annak ellenére, hogy a közösségi oldalán örömmel üdvözölte leendő unokahúgát vagy unokaöccsét, a rajongók aggódnak érte. "Nagyon örülök, hogy Kim terhes. De még jobban drukkolok azért, hogy végre Khloé is teherbe essen és anyává váljon" - írta az egyik követője. "Olyan régóta szeretne Khloé teherbe esni. Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön neki" - jegyezte meg egy másik kommentelő.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.