Nádor Dávid Malek Andrea The Voice beteg show sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beteg Nádor Dávid, akinek egy vírus húzódott a torkára. A Voice versenyzője nem zárja ki, hogy részben lelki okai vannak a megbetegedésének - tudta meg a Life.hu.

Lebetegedett Nádor Dávid. A Voice versenyzőjét egy vírusos fertőzés döntötte ágynak, és most csak reménykedhet abban, hogy a pénteki élő adásra már rendbe jön a torka. Az énekes nem zárja ki, hogy a betegségnek részben lelki okai is vannak - tudta meg a Life.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Anno, a párbaj előtt is és most, az ünnepek alatt is elkaptam egy kórt. Nem kizárt, hogy mivel nagyobb nyomás alatt vagyok, ezért könnyebben lebetegszem" - mondta el a Life.hu-nak Dávid, aki épp a Voice pénteki élő műsorának próbájára sietett, amikor utolértük. "Sokat pihentem, kúráltam magam. Most a próbán kiderül, hogy mennyire gyógyultam meg" - árulta el az énekes, akinek nagy segítséget nyújt ezekben a nehéz pillanatokban is Mestere, Malek Andrea. "Andival jól egymásra találtunk, hasonló lelki alkatú, visszahúzódó emberek vagyunk. Nagyon sokat segít nekem abban, hogy lelkileg hogyan kezeljem a versennyel járó nyomást" - tette hozzá Dávid, aki pénteken egy új arcát mutatja meg. "Várom az e heti műsort, hiszen az eddigieknél sokkal látványosabb produkcióval készülünk, és egy sokkal pörgősebb dallal. Nagyon rövid a felkészülési idő, ennek ellenére igyekszem helytállni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.