Bódi Sylvi mindenkinek megbocsátott

modell Bódi Sylvi szilveszter macska megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül, azaz emberek nélkül, csak két macskája társaságában szilveszterezett Bódi Sylvi. A modell nemrég tért haza októberben kezdődött vakációjáról, amely alatt a világ legszebb helyeiről tett közzé képeket közösségi oldalán.

Bár többen szerették volna Sylvi társaságában ünnepelni az újévet, a modell nem vágyott emberekre. Inkább két macskájával töltötte az óév utolsó és az újév első óráit, amelyben összegezte a tavalyi év jó és rossz történéseit. Megemlékezett a csodálatos helyekről, ahová hosszú hónapokra sikerült eljutnia, és levonta a következtetést, hogy jól döntött, amikor otthona békéjét és csendjét választotta valamely zajos buli helyett. "Nincs az a parti, amire ezeket a meghitt, 'magammal töltött' órákat elcseréltem volna! Mint mindenkivel, velem is történnek rossz dolgok, csalódom én is emberekben és bizonyos negatív történések miatt én is tudok szomorú lenni. Éppen ezért megragadtam az alkalmat, hogy ezeket végleg elengedjem és megbocsájtsak azoknak, akik akarva vagy akaratuk ellenére bántottak, fájdalmat vagy kellemetlen perceket, órákat okoztak nekem" - tette közzé gondolatait a modell, majd reményét fejezte ki, hogy idén végre rátalál a szerelem is.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kínkeservvel szabadul meg a karácsonyi túlsúlytól a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-gregor-bernadett-szineszno-karacsonykor-felszedett-par-kilotol-alig-tud-megszabadulni.htmlBotrány! Részegen könnyített magán a színész egy repülőtér közepénhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-reszegen-konnyitett-magan-egy-repteren-bronson-pelletier-a-twilight-verfarkasat.htmlDurván elhízott és átszabatta testét az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-molnar-aniko-a-valo-vilag-es-az-rtl-klub-egykori.htmlNem ijedt meg az RTL Klub Zámbó Krisztián készülő könyvétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-zambo-krisztian-xfaktor-versenyzoje-konyvet-ir.htmlMegdöbbentő! Molesztálták az amerikai színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130103-julianne-hough-amerikai-szinesznot-molesztaltak-gyermekkent.htmlGyász! Meghalt az amerikai popsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-patti-page-amerikai-popsztar-meghalt.htmlVége! Szakított a Voice sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-berkes-oliver-a-the-voice-versenyzoje-szakitott-baratnojevel.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.