bukás kudarc veszteség Fluor Tomi celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem kíváncsi a Fluorról készült filmre, amire a premier hetében mindössze 178 néző váltott jegyet.

Hatalmasat bukott a Fluorról készült film. A Fluor Film című alkotást 20.000 dollárból, vagyis 4,4 millió forintból készítették, ám a premier hetében mindössze 178 néző volt rá kíváncsi, így 137 ezer forintot hozott be a kasszákba és egy foglalás sincs a további előadásokra. Ez a szám azt jelenti, hogy az egyes budapesti és vidéki előadásokon mindössze 1-2 ember ülhetett a mozitermekben.

Fotó: Cinema City
Fotó: Cinema City

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!


Üres széksorok! Ááááh! Ez durva! Nem voltak nagy elvárásaim, de ezt nem értem, annál is inkább, mert a Fluor Film jó kritikákat kapott. Ez egy rétegfilm, ráadásul doku. Nem ölős-szexelős, még csak nem is fingós-böfögős, és december elején dőlt el, hogy mozikba kerül. Nem volt különösebben nagy reklámkampánya, viszont több közönségtalálkozót is csináltunk. A fehérvári nagyon jól sikerült, sokan eljöttek, persze korántsem annyian, mint a nyári koncertjeimre, de én így is elégedett vagyok, mert a film jó. Vállalható!" - Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.