Tragédia! Kettős haláleset a Voice-ban

halál veszteség Szécsi Saci Szécsi Böbe tragédia The Voice sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia történt a Voice-ban. A Szécsi lányok, Saci és Böbe épp az előző heti élő show napján vesztette el szeretett nagymamáját, majd nem sokra rá a nagypapájukat is - tudta meg a Life.hu.

Hatalmas veszteség érte a Voice versenyzőit. Szécsi Saci és Böbe épp az előző heti élő show napján vesztette el szeretett nagymamáját, majd nem sokkal később a nagypapájukat is - tudta meg a Life.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Nagypapánk már 16 éve vak volt és a nagymama ápolta, amiben nagyon elfáradt. Végül váratlanul, két hete, az első élő show napján meghalt. A nagypapának addig nem volt semmi baja, de kórházba került és 10 perccel azután, hogy megtudta, a mama nincs többé, papa is utána ment. 60 évet éltek egymás mellett" - emlékezett vissza szomorúan Böbe, aki szeretett volna még utoljára találkozni a papájával. "Halála után bementem hozzá a kórházba. Nagyon féltem, de szerettem volna elbúcsúzni tőle. Letakarták az arcát, a homlokára adtam egy puszit" - idézte fel a nehéz pillanatokat a 16 éves lány, akinek nem volt könnyű a történtek után összeszedni magát. Az ikertestvére, Saci próbálta tartani benne a lelket. "Én vagyok kettőnk közül talán az erősebb, én magamban élem meg a fájdalmamat. Így aztán én igyekeztem segíteni Böbének, hogy képes legyen továbblépni" - árulta el Saci hozzátéve, hogy nagy örömet jelent nekik, hogy a nagymamájuk még láthatta őket a Voice-ban. "A párbajt még nagymama is látta és nagyon büszke volt ránk. Úgy érzem, hogy biztosan most is az. Nagyon szoros volt köztünk a viszony, de már mindketten nagyon fáradtak voltak. Azzal nyugtatjuk magunkat, hogy talán nekik már könnyebb így."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.