Ördög Nóri helyét egy férfi veszi át?

X-Faktor műsorvezető Sebestyán Balázs terhes Ördög Nóra verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL klub már bejelentette, hogy indul a negyedik X-Faktor, az pedig egyértelműnek látszik, hogy a következő tehetségkutatót nem a várandós Ördög Nóri fogja vezetni.

Pár hónap múlva a terhessége ötödik hónapjában járó műsorvezető fő feladata az anyaság lesz, nem a képernyős szereplés. Amíg életet nem ad kislányának a Csak csajok reggeli műsorban tűnik fel, és az új széria indulásakor nem valószínű, hogy a gyermeke helyett a tévézést választaná. De ki vezeti majd helyette a szuperprodukció újabb szériáját?
A Life. hu információi szerint felmerült Sebestyén Balázs neve is, aki jelenleg a KÓD című műsort vezeti és előreláthatóan más műsora éppen nem lesz. A rossznyelvek szerint Balázs nincs feldobva az ötlettől, de kénytelen lesz a műsor vezetését elvállalni.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.