Milyen dögös! Teljes átalakuláson esett át Bálint Antónia

fotó Bálint Antónia fogyókúra külső átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt még azt nyilatkozta Bálint Antónia, hogy szeretne minél hamarabb bombaformában lenni. A volt szépségkirálynő a jelek szerint elérte a célját: ultradögös fotót tett ki hivatalos rajongói oldalára, miután teljes átalakuláson esett át.

A volt szépségkirálynő, akit már csak négy kiló választ el 55 kilós álomsúlyától, különleges fotóval lepte meg rajongóit. Ragyogó külseje alapján úgy tűnik, kezd túllépni a kislánya elhelyezése körüli kalamajkán és a keserű szerelmi csalódásokon. A Blikk azt írja, Bálint Antónia teljes átalakuláson esett át nemrég, melynek során nemcsak új frizurát kapott, hanem a fogait is kifehérítették. Az átalakulás eredményét a reménytelenül szerelmes Antónia meg is mutatta a rajongóinak, akik közül jó néhány férfi megkereste már és bókokkal halmozta el.

Forrás: www.facebook.com
Forrás: www.facebook.com

"Elhalmoznak levelekkel, hogy menjek el velük vacsorázni vagy egy kávéra, és még a csillagokat is lehozzák az égről a kislányomnak és nekem. Általában a szememet dicsérik" - mesélte Antónia a bulvárlapnak. Nemcsak a magyar, hanem a külföldi pasik is buknak a volt szépségkirálynőre, kap szerelmes leveleket Szlovákiából, olasz férfiaktól, de állítólag egy ismertebb színész is írt már neki Amerikából. Antónia leszögezte, hogy ezt az oldalt nem vőlegénykeresésre használja, és azt is elárulta, hogy a szilvesztert is a kislányával és pizsamában töltötte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.