műsorvezető Nánási Pál várandós terhes Ördög Nóra sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nagyon szépen gömbölyödik az öthónapos terhes Ördög Nóri pocakja, amit a férje, Nánási Pál meg is örökített - tudta meg a Life.hu.

Egyre láthatóbbá válik sztárszerzőnk, Ördög Nóri pocakja. Régen várt terhessége ötödik hónapjában jár az RTL Klub népszerű sztárja, akinek gömbölyödő idomait férje örökítette meg. A kép hotelszobájuk ablakából készült, amelyre visszatükröződik Nóri sziluettje. A csodálatos, New Yorkban készült fotót Nánási Pál blogján nézheted meg itt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Szexről szóló történetektól gerjed be az RTL Klub sztárja (+18)http://www.life.hu/legykepben/20130104-muller-attila-az-rtl-klub-sztarja-az-erotikus-konyvektol-kedvet.htmlHazugság! Csobot Adél és Istenes Bence szerelmének nincs végehttp://www.life.hu/legykepben/20130104-csobot-adel-az-xfaktor-dontose-es-istenes-bence-musorvezeto-egy.htmlMilyen dögös! Teljes átalakuláson esett át Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130104-balint-antonia-volt-szepsegkiralyno-ultradogos-fotot-tett-fel-a-rajongoi.htmlBotrány! Részegen könnyített magán a színész egy repülőtér közepénhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-reszegen-konnyitett-magan-egy-repteren-bronson-pelletier-a-twilight-verfarkasat.htmlÖrdög Nóri helyét egy férfi veszi át?http://www.life.hu/legykepben/20130103-xfaktor-negyedik-sorozat-rtl-klub-tehetsegkutatoja-ordog-nori-helyet-sebestyen.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.