A show megy tovább, de D. Tóth Kriszta nélkül

MTVA műsorvezető D.Tóth Kriszta show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kora délutánra az MTVA is megerősítette a Life. hu reggeli információit. A DTK Show a névadó, D. Tóth Krisztina nélkül megy tovább.

Mégsem szűnik meg a DTK Show, pontosabban a névadó nélkül megy tovább, ugyanis az MTVA kizárólagos tulajdonát képezi a női talkshow.

Forrás: MTI/Zil Zsolt
Forrás: MTI/Zil Zsolt

"A DTK Show-t mint női talkshow-t az MTVA hozta létre. Ez azt jelenti, hogy a műsor nem magánszemélynek, esetleg producernek, műsorvezetőnek a tulajdona, hanem az MTVA a kizárólagos jogtulajdonos. A produkciót az MTVA az MTV Zrt. megrendelésére gyártotta saját munkatársaival, köztük a műsorvezetővel, aki az MTVA alkalmazottjaként látta el feladatát. Ebből következően nem neki, hanem a produkciónak volt és van stábja, szemben a külső gyártású műsorokkal. A televíziós formátum - talkshow - a jövőben is szerepel az M1 képernyőjén, így a műsor jövőjével kapcsolatos minden közzétett információ csupán találgatás" - áll a hivatalos közleményben. Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke szóban is megerősítette, hogy a show egy másik műsorvezetővel folytatódik a tavaszi műsorrendben, a köztévé nem marad talkshow nélkül.

D. Tóth Krisztina pénteken adta be felmondását az MTVA-nak, és jelentette be, hogy befejezi köztévés pályafutását. A műsorvezetőnő döntését a kiszivárgott felmondólevelében pontosan megindokolta, eszerint az ellehetetlenülő munkakörülmények miatt fejezi be munkáját. D. Tóth Kriszta nem először mondott fel az MTV-nél, két éve a Híradó műsorvezetői székéből áll fel.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.